Бенифър с деца: ето какво планира двойката за семейството си

Сега, когато Дженифър Лопес и Бен Афлек са официално сгодени, феновете не спекулират с датата на сватбата, а се интересуват от това дали ще разширят семейството си. Събралата се отново двойка вече е изяснила бъдещите си планове, когато става въпрос за деца, особено след като и двамата имат много натоварени кариери.

За всички, които се надяват на бебе от Бенифър, това може да се окаже разочароващ отговор за вас.

Източник на Hollywood Life съобщава, че „те не искат повече деца - и двамата са преминали тази част от живота си“. Това е логично, като се има предвид фактът, че Лопес е на 52 години, а Афлек е на 49 години и имат общо пет деца.

Фокусът им е върху създаването на „смесено семейство“ и Джей Ло се грижи това да се случи с одобрението на бившата съпруга на звездата от „Барът на Тендер“ - Дженифър Гарнър.

„Дженифър Гарнър смята, че това е прекрасно“, допълва вътрешният източник.

„Тя изобщо няма нищо против, когато децата отиват при баща си, за да прекарат време с Джей Ло, защото това дава и на нея малко време за усамотение, което е много рядко за нея.“

Изглежда, че връзката между двете семейства, включително 14-годишните близнаци на Лопес - Макс и Еме, и трите деца на Афлек - Вайълет, на 16 г., Серафина, на 13 г., и Самюел, на 10 г., върви добре.

„[Лопес] се отнася към всички негови деца като към свои собствени, като същевременно винаги уважава факта, че Джен е тяхна майка“, казват те. „Бен и Джей Ло сляха пътищата си с пълно потомство от деца и те са толкова благословени, защото всички те са наистина добри деца.Сега се фокусират върху отглеждането им, за да бъдат добри възрастни, и партито от пет души им е достатъчно“.

След като тази важна точка от списъка за планиране на живота на Бенифър е отметната, е време да започнат да планират сватбата си, която, както обещаха, ще бъде изискано, но задушевно събитие.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

 

Вижте още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти