Бен Афлек става политик?

Актьорът, режисьор, сценарист и продуцент Бен Афлек (41 г.) е женен за актрисата Дженифър Гарнър (41 г.) от 2005 г. и имат две дъщери и един син
Снимка: Getty/Guliver

Двукратният носител на "Оскар" за филмите "Добрият Уил Хънтинг" (1997 г.) и "Арго" (2012 г.) Бен Афлек никога не е изключвал възможността да се занимава с политика.

Това разкрила неговата съпруга Дженифър Гарнър пред американското списание "Allure".

"Бен винаги се е стремял да помага на хората, затова не бих се изненадала, ако политическите му намерения станат по-сериозни. Предполагам не точно сега, но в близко бъдеще и това може да се случи. Аз обаче винаги ще го подкрепя, реши ли се на подобно действие", допълва Гарнър.

Още миналата година се появиха слухове, че Афлек ще се кандидатира за сенатор на щата Масачузетс, след като заемащият същия пост Джон Кери бе избран за държавен секретар на САЩ през декември 2012 г. По-късно обаче актьорът коментира, че е достатъчно зает с професионалните си ангажименти, за да поеме тази тежка и отговорна длъжност.

Бен от няколко години се занимава активно и с благотворителност, помагайки на бедстващите деца в Конго. За целта той е създал организацията "Eastern Congo Initiative", насърчаваща подобни каузи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти