Белослава: „Пътят не е лесен, но винаги е хубаво да вярваш в някого или в нещо“

Белослава е вече 22 години на сцената. По този повод тя подготвя турне, нов албум, нова книга и вдъхновяващ разговор в предаването „Събуди се“ по NOVA.

Певицата е от хората, които смятат, че равносметките са нещо задължително. Самокритична е и понякога дори прекалява. За да изпита чистото щастие, тя има нужда от съвършенство, но с ясната мисъл, че то ще ѝ коства работа, безсънни нощи и много труд. И тук не говорим само за кариерата ѝ, а за възгледите ѝ като цяло. А останалото е музика. И вяра.

„Пътят не е лесен, но винаги е хубаво да вярваш в някого или в нещо. Вярата е нещото, което е спасило човечеството през вековете.“

5 сигнала, че сте по-добри от повечето хора

„Животът ни затрупва с тревоги. И с битовизми също. Аз съм просто едно голямо пораснало момиче и не ми е така лесно, както преди.“

Белослава не е от хората, които планира живота си дългосрочно. И въпреки това знае, че я чака много работа. И много предизвикателства също. Но тях ще преодолява само и единствено с добро, както ѝ заръчва нейната баба.

Като всяко човешко същество с артистична душа, от време на време и тя се измъчва от своите творчески несигурности, но е благодарна на феновете си, защото те ѝ дават сила и самочувствие да се връща винаги обратно на сцената. 

„След всеки концерт ти политат крила. Обичта на хората е много силна.“

Какво още сподели Белослава – гледайте във видеото горе.

Вечни цитати от "Пътуване към себе си" от Блага Димитрова

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти