Барби оживява на екран (и изборът на актриса не може да е по-перфектен)

Марго Роби
Снимка: Getty

Още една фантазия от детството ще бъде превърната в игрален филм, а вече е потвърден изборът за главна роля.

Живот на Барби ще вдъхне Марго Роби и трудно можем да си представим по-подходяща актриса за целта. Не става въпрос само за сините очи и руса коса – просто погледнете 28-годишната австралийка и кажете – не е ли живо съвършенство?

Марго Роби
Снимка: Getty

Освен да изпълнява главната роля във филма, Марго ще бъде и продуцент заедно с компанията си LuckyChap Entertainment. В изявление Марго сподели:

„Играта с куклите Барби развива увереността, любопитството и общителността по време на детският път към себеоткриване. През своите над 60 години от съществуването си марката Барби е насърчавала децата да се припознават в амбициозни позиции: от принцеса до президент. За мен е чест да поема тази роля и да продуцирам филм, в който вярвам, че ще има значително позитивен ефект върху деца и зрители по света.“

Марго Роби
Снимка: Getty

Слуховете, че актрисата ще влезе в ролята на куклата, започнаха още миналата година, когато колежката ѝ Ейми Шумър се отказа от продуциране на проекта. Неговият сюжет щеше да проследи как Барби се справя след като е изхвърлена от идеалния си свят заради това, че не е достатъчно съвършена. По-късно стана още ясно, че Ан Хатауей няма да влезе в образа на куклата.

Убедете се в галерията колко ослепителна е Марго Роби >>>

Филмът за Барби още няма конкретно заглавие и сюжет, но трябва да излезе през 2020 г. Междувременно ще гледаме Марго Роби като кралица Елизабет в „Кралицата на Шотландия“ в края на януари. През лятото ще излезе и „Имало едно време в Холивуд“ на Тарантино, където Роби е трагично загиналата съпруга на Роман Полански – Шарън Тейт.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти