Арчи в Африка: какво разказват Хари и Меган за сина си

принц Хари Меган Маркъл Арчи Африка
Снимка: Getty

Арчи Маунтбатън-Уиндзор беше горещата тема през втория ден от кралската обиколка на Меган Маркъл и принц Хари из Южна Африка. Въпреки че четиримесечното дете не присъстваше по време на ангажиментите им, кралските родители не спряха да говорят за малкия наследник през целия ден.

Танци, срещи с деца и още емоции за Меган и Хари от първия им ден в Африка >>>

Меган и Хари
Снимка: Getty

След срещата с един от основателите на “Waves for Change” – организация, грижеща се за менталното здраве на деца и младежи – той сподели пред bazaar.com:

„Хари и Меган разговаряха за това как най-важното за тях в момента е да бъдат страхотни родители и примери за подражание на Арчи. Те казаха, че в момента се фокусират върху детето си и неговото отглеждане. Изглеждат толкова развълнувани, че са тук с него!“

Меган Маркъл и принц Хари печелят сърца в Африка >>>

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

След участието си в упражнението PowerHand, което насърчава позитивното мислене, групата на “Waves for Change” обсъди какво ги кара да се чувстват силни. Меган веднага сподели, че за нея това е ролята ѝ на родител, след което погледна Хари и каза: „Той е най-добрият татко“, а Хари върна похвалите: „И тя е най-добрата майка“.

Меган и Хари
Снимка: Getty

Меган и Хари общуваха с местните и по-късно, когато посетиха дома на готвача Шамийла Самодиен в квартала Бо Каап за следобеден чай. Там херцогът и херцогинята делиха една трапеза с домакините и опитаха традиционна храна. „И двамата са горди родители, много щастливи и притежават добра енергия. Грижовни хора са и това си личи в работата, която вършат“, сподели Самодиен след срещата с членовете на кралското семейство, и допълни: „Те говориха за Арчи – как се чувства удобно още с пристигането, и казаха, че е добро момче. Личеше си колко са щастливи.“

Херцогиня с дънково яке! Меган изненада всички на плажа в Кейптаун >>>

Видео от гостуването пък показва, че херцогинята споделя откровено за грижите за невръстния си син, който на 6 октомври ще навърши пет месеца: „Времето ни е изцяло запълнено с Арчи в момента. Толкова сме заети!“, казва тя на своите домакини.

Меган и Хари
Снимка: Getty

В сряда малкият Арчи направи и първата си публична поява в Кейптаун. Заедно с родителите си той посети архиепископ Дезмънт Туту и не остави никого равнодушен с усмивките си.

Малкият Арчи покори Африка! >>>

Херцогът на Съсекс разкри също, че пътуването от Великобритания до Южна Африка не е било проблем за Арчи, който е спал в прегръдките на Меган през по-голямата част от полета. Кралското семейство видимо се наслаждава на престоя си в Африка, а след като приключат с ангажиментите и срещите си, Хари ще се отправи на самостоятелна обиколка в Малави, Ангола и Ботсвана.

арчи хари меган
Снимка: Getty/Gulliver

 

Още за пътуването на кралското семейство в Африка:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти