Антоанет Пепе показа бременно коремче, предзвика полюсни мнения

Бременна, красива и сияйна - инфлуенсърът Антоанет Пепе показа коремче в Instagram профила си, докоснато нежно от ръката на половинката й Иво Карамански, който е баща на бебето.

За очакваното щастливо събитие сподели наскоро бъдещият дядо - Александър Сано, който е втори баща на Карамански, а ето, че сега двойката обявиха публично радостната вест, като Пепе написа към снимката: "Любовта расте. 4"

 

Разбира се, кадърът предизвика полюсни коментари, част от които доста хапливи.

Една последователка на Пепе казва: "То вече филмът става банален... Намираме си мъж, след година забременяваме, година след раждането се разделяме (щото като имаш новородено не е айляк и отношенията се променят, страстта остаав на заден план) и си хващаме нов два месеца по-късно, за да има тръпка, защото първата година страстта е най-дива. И всеки е голямата любов, ама после с всеки рутината се намесва ииии айде да търсим нова тръпка и страст...", а друга допълва: "До няколко месеца очаквайте влог от четвърто естествено раждане, а след някоя година и бебе #5 от друг мъж".

Красивата любов на Антоанет Пепе и Иво Карамански

Близки до красивата мама обаче са категорични: 

"Много неприятно ми стана, като прочетох коментарите, така че почувствах за нужно и аз да се изкажа като човек, който познава Ети от много години. Аз не познавам по-умни, мили, интелигентни, любознателни, възпитани и добри деца от нейните. Това са деца, които получават толкова много любов, подкрепа и внимание и това се вижда. Ети е изключително отдадена майка, която ги гледа, възпитава и се грижи за всичките им нужди и то САМА. Никога не се оплаква и все пак има сили и енергия да постига още и още. Затова и искрено се възхищавам на нейната сила и знам, че най-новото бебче ще бъде обсипано със същата любов и грижа. Така че, няма нужда да се притеснявате за броя на децата – това е нейно лично право и избор. Нека има още четири, ако иска - светът има нужда от такива прекрасни деца и добри родители!"

Екипът на Edna.bg обаче вярваме в това, че няма по-радостно събитие в живота на Edna жена от очакването на детенце, затова пожелаваме сърдечно спокойна, усмихната и лека бременност на Антоанет! Да бъде обградена от обичливи хора и да сияе!

Антоанет и Иво са заедно от около две години и връзката им не спира да събужда интереса на техните последователи. Пепе има три прекрасни деца – две дъщерички, София и Сиена, от първия си брак, и син на име Матиас от предишната си връзка. 

В края на 2022 г. двойката говори за пръв път в телевизионно интервю за връзката си пред Мон Дьо в "Събуди се" по NOVA. 

Самият Иво признава, че първата му среща с Антоанет е любов от пръв поглед. По това време той е на 16, а тя – на 24. До момента, в който ще станат двойка и семейство обаче, ще минат няколко години. 

"Много е различен от всички мъже, които съм срещала през годините", признава Пепе пред Мон Дьо. Тя не крие, че у Иво е открила топлина, мърдост и грижовност. "Той е моята сродна душа."

Пепе от години вдъхновява своите последователи със своята откровеност, като тя е и автор на книга. В нея, както и в социалните мрежи, тя разказва искрено за сблъсъка с анорексията, неуспешния си брак, развода и живота на модерна майка със забързано ежедневие и три прекрасни малки деца. Своите деца тя описва като най-голямата мотивираща сила и точно те я вдъхновяват да се развива.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти