Аня Пенчева стана баба за втори път

Синът на актрисата Аня Пенчева, 4-кратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов, и автомобилната състезателка Ива Русинова станаха родители за първи път. Младото семейство съобщи радостната новина в Instagram и Facebook, пише Vesti.bg.

Бебето се казва Борис Ангел и е родено на 5 февруари. Любопитното е, че детето се ражда с помощта на същия лекар, благодарение на когото преди 26 години е проплакал и гордият баща - д-р Анатолий Дуковски.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Борис Ангел Караньотов се роди на 5-ти февруари ❤️. Това са най-емоционалните и хубави дни в живота ми. Родител съм от 4 дена, но това което преживях и изпитах за това кратко време е незаменимо и неописуемо. Някак си всичко друго посивява и изчезва. Обичта към приятелите ми се увеличи, към близките ми се изостри силно, а обичта към жената, която ме дари с това скъпоценно камъче доби неизмерими граници. Благодаря ти, любима! Д-р Анатолий Дуковски, моят син ще Ви чувства така, както аз Вас... магически. Почти 26 години по-рано Вие ме показахте на бял свят, а сега почти 26 години по-късно, дойде ред и на нашия наследник. Благодарим за това девет месечно спокойно пътешествие. Ваш Ангел!

A post shared by Angel (@karanyotov) on

В Instagram таткото написа:

„Борис Ангел Караньотов се роди на 5 февруари. Това са най-емоционалните и хубави дни в живота ми. Родител съм от 4 дни, но това което преживях и изпитах за това кратко време, е незаменимо и неописуемо. Някак си всичко друго посивява и изчезва. Обичта към приятелите ми се увеличи, към близките ми се изостри силно, а обичта към жената, която ме дари с това скъпоценно камъче, доби неизмерими граници. Благодаря ти, любима! Д-р Анатолий Дуковски, моят син ще Ви чувства така, както аз Вас... магически. Почти 26 години по-рано Вие ме показахте на бял свят, а сега почти 26 години по-късно, дойде ред и на нашия наследник. Благодарим за това деветмесечно спокойно пътешествие. Ваш Ангел!“

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти