Ани Пападопулу: „Ролята на Ева Банкова е трудна и отговорна задача”

„Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно решение. Всяка стъпка ме е надграждала като актьор и ме е довела именно до днешните ми роли“, разказа актрисата Анa Пападопулу в откровен разговор с Мон Дьо за „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. 

Пападопулу, която този сезон се присъедини към актьорския екип на най-успешния български медицински сериал, разказва още:

„Когато Евтим Милошев ми се обади да ме покани за ролята на Ева в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“, ме попита дали осъзнавам колко трудна и чакана роля е тя. Не крия, че се притеснявах – колкото по-натоварен е един образ с биография предварително, толкова по-отговорна е задачата.“

Ана Пападопулу
Снимка: NOVA

Споделяйки впечатленията от продукцията и превъплъщението в събудилата се от кома съпруга на доцент Банков, Ани акцентира на подкрепата на Юлиан Вергов, с когото си партнират за пореден път.

Актрисата, която оставя следа в историята на българското кино с филми като „Писмо до Америка“, „Светът е голям и спасение дебне от всякъде“, „Маймуна“ и други успешни заглавия, призна, че образът на Ева има връзка с реалния й живот – самата тя става жертва на медицинска грешка и губи дете преди години

Вижте цели разговор на Ана Пападополу във видеото.

Раздяла ще бележи новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“, които зрителите ще видят от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA. Една от двойките в МБАЛ „Св. Кирил“ ще се изправи пред необратимото, а събитията в спешното отделение ще ескалират емоциите в личните отношения.

Тони ще се намеси в неизяснените отношения на Албена и доцент Захариев. Христо Карагьозов ще получи странно телефонно обаждане, което ще го провокира да научи повече за Кая и проблемите в личния й живот. Доцент Банков ще отведе Ева от болницата, а уединението им ще бъде предпоставка за откровен разговор с премълчани до момента въпроси.

Колко откровени ще бъдат един към друг героите в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ и ще усмирят ли опустошителните емоции в себе си, ще разберем от новите впизоди на хитовия български медицински сериал тази седмица по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на „Откраднат живот“ и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да гледате само в NOVA PLAY.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти