Анджелина за развода си: "Беше тежко, плачех тайно под душа, но никога пред децата"

Анджелина за развода си: "Беше тежко, плачех тайно под душа, но никога пред децата"
Снимка: Getty/Gulliver

Измина почти година от развода на една от най-иконичните холивудски двойки - Брад Пит и Анджелина Джоли. Дуото бе доста лаконично в първите месеци от раздялата си, но през месец май Пит наруши мълчанието си като призна, че е имал проблем с алкохола и сега се опитва да започне живота си отново и да оправи връзката с децата си.

Сега е ред и на Анджелина да разкаже своята история и да сподели през какво е преминала. 42-годишната актриса споделя откровено как тя и 6-те ѝ деца се справят след развода.

Те се преместиха в огромно имение, след като живяха под наем за известно време, а Джоли признава, че това е бил най-трудният период в живота им:

"Беше страшно трудно и едва сега си поемаме малко въздух. Къщата е голяма скок в този процес на оздравяване и значи много за семейството ни."

Анджелина споделя, че през лятото на 2016 година връзката ѝ с Брад е станала "много трудна". 

"Всички смятат, че Холивуд ни е разделил, но не това беше проблемът. Напротив, славата ни дава възможност да отглеждаме децата си и сме благодарни за това, което имаме. Те са шест силни личности и много се гордеем с тях."

Джоли споделя още, че децата ѝ са били страшно смели в този труден период и продължават да се борят.

"Те не се възстановяват след развода, те се възстановяват след сблъсъка със суровата реалност. Такива неща се случват в живота."

В крайна сметка Анджи разкрива, че с Брат все още се обичат и уважават и ги е грижа един за друг. Двамата все още са екип, който работи за щастието на децата. Тя споделя още, че по никакъв начин не е искала да ги натоварва излишно и е крила мъката си от тях: 

"Като дете много се тревожех за майка ми и не исках да стане така с моите деца. Смятам, че е много важно да плачеш под душа, а не пред децата. Те трябва да са сигурни, че всичко ще бъде наред, макар и самата ти да не си съвсем убедена."

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти