Анджелина Джоли със страхотен жест към две деца, продаващи на улицата

Анджелина Джоли със страхотен жест към две деца, продаващи на улицата
Снимка: Getty/Gulliver

Две братчета от Лос Анджелис на име Алън и Брандън Александър решили да продадат своята огромна двуметрова плюшена мечка, тъй като искали да изкарат първите си пари самостоятелно. Баща им ги посъветвал да излязат на улицата и да се опитат да продадат някоя тяхна вещ, която вече не им трябва, но може да зарадва някой друг.

Така двете момчета излезли на алеята пред къщата си заедно с големия плюшен мечок и зачакали потенциален купувач. За съжаление минали няколко часа, но така и не се появил човек, който да иска да купи мечока.

Двете деца тъкмо загубили надежда, когато пред тях спряла кола и от нея излязъл не кой да е, а самата Анджелина Джоли заедно с дъщеря си Шайло. Без да се замисля за секунда, актрисата купила мечката и дала на всяко от момчетата по 50 долара.

Обявената цена за плюшения мечок била само 50 долара, но актрисата решила, че всеки един от малките продавачи заслужава по 50 долара за усилието.

Анджелина и Шайло прекарали няколко минути, говорейки си с братята и дори се запознали с родителите им. След това те им помогнали да натоварят играчката в колата на актрисата.

Страхотната Анджелина показва за пореден път, че не се изискват много усилия, за да бъдеш просто човек и да направиш добро дело.

Прочетете още:

Шокиращите секс признания на звездите

Пълната истина: как изглеждат дубльорите на звездите

Най-доброто от двата свята: когато лицата на звездите се слеят

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти