Анджелина Джоли потвърди участие в нов филм. Вижте кой е той и каква ще е нейната роля

Анджелина Джоли
Снимка: Getty

Американската актриса Анджелина Джоли официално потвърди, че се присъединява в актьорския състав на филма "The Eternals" (Вечните), които предстои да излезе през есента на 2020 година.

Тя обяви това по време на участието си в тазгодишното Comic Con събитие, което се провежда в момента в Сан Диего и традиционно събира холивудски звезди от най-актуалните и обичани от феновете филмови продукции с техните почитатели в Щатите.

Анджелина Джоли
Снимка: Getty

Филмът, в който Анджелина предстои да изиграе роля, е част от вселената на Marvel или иначе казано - екранизация на популярен комикс сюжет.

Анджелина Джоли
Снимка: Getty

По време на гостуването си на Comic Con 44-годишната Анджи споделя:

"Толкова съм развълнувана да бъда тук. Имам предвид да бъда част от вселената на Marvel, част от The Eternals, част от това прекрасно семейство. Всички вече прочетохме сценария и знаем, че задачата ни е свързана с това да работим здраво и наистина да се постараем върху играта си по този проект".

Анджелина Джоли
Снимка: Getty

Във филма ще видим още Салма Хайек, Ричард Мадън, Кумаил Нанжиани, Брайън Тайри Хенри, Лорън Ридлоф и Дон Лий.

Анджелина Джоли
Снимка: Getty

Историята в комикса The Eternals се върти около извънземни на 35 000 години, които изглеждат като хора, но имат суперсили да се бият, телепортират, да контролират съзнанието на околните, да са хипер бързи и да променят формата си. Тяхната мисия е да защитават планетата ни от външни заплахи. 

Анджелина ще изиграе героинята Тена (Thena).

Анджелина Джоли
Снимка: Getty

Филмът има официална дата на лансиране и тя е 6 ноември 2020 година. Нямаме търпение да видим Анджелина като комиксов герой с невероятни умения и сме убедени, че лентата ще е хит, още повече щом именно тя ще участва в нея...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти