Анди с първа победа в "Като две капки вода"

Чаровният Анди завоюва своята първа победа в „Като две капки вода“ с образа на Петър Чернев и една от запомнящите се песни – „Заклинание“. Младият актьор спечели жури и зрители с автентична роля на певеца, оставил завинаги следа в българската музикална история.

В истинско предизвикателство се впусна Маги Джанаварова, която се преобрази в Галя от дует Каризма.

„Във видеото на „Ще избягам ли от теб“ героинята е силна – налагало й се е да се справи с много неща“, разказа колежката й Галя, която я подкрепи със съвети по време на репетицията.

Силното начало на вечерта беше допълнено и от победителя в трети сезон на „Като две капки вода“ - Ненчо Балабанов, който влезе в ролята на Миро от емеблематчиния дует.

Танци, темпо и забавни моменти създадоха JJ и Funky Monkeys по време на Single lady и неподражаемите движения на Бионсе. Лиричният глас на носителката на 5 награди Грами – Алиша Кийс, пресъздаде Galia, а Димитър Маринов обу тесните панталони от младите години на Том Джоунс за Delilah.

„Изключително харесвам Джо Кокър – искам да си открадна нещо от него и за своята кариера. Няма как да имитирам този глас, затова ще направя своя интерпретация", заяви ТОТО, минути преди своята поява.

В компанията на Здравко от емблематичния дует „Ритон“, DARA превзе сцената с песента „Джалма“.

„Вече виждам как от „Ритон“ ще се превърнем в „Тритон“ – тази песен е много далече от DARA, но тя се справи прекрасно. Успяла е да усети някои от нюансите на моята артистичност“, сподели с усмивка нежната половина от дуета – Катя.

На Фики се наложи да надскочи себе си и всичко познато с оперна ария на Пучини и ролята на Лучано Павароти.

„Оперното пеене е различен свят за мен – в музикалното училище имахме уроци, но никога не съм се занимавал с това. Оперната музика е началото на всичко“, сподели певецът. 

Следващата седмица Маги Джанаварова ще бъде Дженифър Хъдсън, а JJ за първи път ще влезе в мъжки образ със Sisqo. За първи път също така в шоуто двама участници ще се имитират взаимно  – Луна ще бъде част от „Скандау“, а Тото ще влезе в ролята на поп-фолк звездата. Димитър Маринов ще имитира легендарния Емил Димитров, а Фики ще бъде македонския изпънител Тоше Проески. Бутонът на късмета избра за Galia лиричния Prince, а на DARA поднесе световноизвестната корейска банда BTS. Победителят за вечерта Анди ще имитира мекия глас и лежерно излъчване на Роси Кирилова.

Следете Facebook страницата на предаването ,  Официалния Instagram на предаването и сайта  за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти