Анастейша: edna борбена жена на 52!

Анастейша
Снимка: Getty

Анастейша Лин Нюкърк се ражда на 17 септември 1968 г. в Чикаго, Илинойс, в семейството на певец и актриса от Бродуей.

В тийнейджърска възраст е диагностицирана с болестта на Крон (хронично заболяване на червата, което изисква лечение през целия живот), но това не пречи на бъдещата певица да се занимава с танци.

Заедно със сестра си се участват като танцьорки в различни шоупрограми, а през 90-те започват първите ѝ опити да пробие на музикалната сцена. Изявява се като беквокалист, а малко преди да навърши 30 г. успява да привлече вниманието на музикални продуценти.

Дебютният ѝ албум “Not That Kind” излиза през 2000 г. и постига успех най-вече в Европа, Азия и Океания, а с втория си – “Freak of Nature”, постига и по-голям международен успех. Анастейша става разпознаваема с дрезгавия си глас и високите тонове, които успява да взима.

Докато се подготвя за операция за намаляване на бюста, през януари 2003 г. певицата разбира, че има рак на гърдата. След като издава третия си албум “Anastacia” певицата си взима 2-годишна пауза от музиката. През 2007 г. се жени за своя бодигард – Уейн Нютън, но три години по-късно подават документи за развод.

Анастейша
Снимка: Getty

След още две музикални колекции, през 2013 г. се налага Анастейша да пребори още по-тежка форма на рак. Певицата претърпява двойна мастектомия, а на следващата година се завръща с нов албум – “Resurrection”, а с него и преживяванията си доказва своето име, което от гръцки означава „възкресение“.

През 2017 г. тя издаде албума си “Evolution”, който беше промотиран със световно турне. България също трябваше да бъде част от датите , но предвиденият концерт у нас на 1 юли 2018 г., за съжаление, беше отменен заради здравословни проблеми на организатора. Ние обаче не губим надежда и продължаваме да очакваме Анастейша у нас!

Анастейша
Снимка: Getty

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти