Амал с трогателно признание за Джордж Клуни: „Той е истински джентълмен“

Амал Джордж Клуни
Снимка: Getty

Тази година Американският филмов институт присъди своята Награда за цялостно творчество на Джордж Клуни.

Така актьорът стана 46-ият поред носител на отличието, което беше отпразнувано със специална гала вечер в чест на постиженията му не само пред камерата, но и като сценарист, режисьор и продуцент.

От сцената на „Долби Тиатър“ в Лос Анджелис топли думи по адрес на звездата отправиха екранни партньори, още колеги от индустрията и приятели.

Най-запомнящата се реч от събитието обаче бе тази на съпругата на Клуни – Амал.

Снощи тя за първи път говори за съпруга си публично и се беше погрижила да представи Джордж в непозната за нас светлина.

„На първо място, той е джентълмен. Във всеки смисъл на думата и по начин, който е рядко срещан в наши дни и вероятно вече е отживелица“, започна речта си Амал Аламудин.

За да докаже, че Клуни проявява кавалерство и извън отношенията си с половинката, съпругата му даде пример със случай по време на снимките на „Самопризнанията на един опасен ум“.

„Охраната ми каза, че Джордж отказал да се стопли със зимно яке, докато всички останали актьори не получат същото, въпреки че навън било -40 градуса.“

Амал Джордж Клуни Известни
Снимка: Getty

В речта си Амал се спря и на благотворителната дейност на своя съпруг, с която той помага на жертви на насилие и корупция, както и на скромността му.

„Въпреки че Джордж скромно отдава по-голяма част от успеха си, който честваме тази вечер, на късмет, аз смятам, че това, което го е отвело дотук, е невероятният му талант и упоритост.“

Амал Джордж Клуни Известни
Снимка: Getty

Половинката на актьора цитира и писмо от Уолтър Кронкайт до Джордж. В него новинарят казва, че за разлика от повечето филмови звезди „с крехко его“, актьорът притежава рядка комбинация от характер и класа.

40-годишната адвокатка по човешки права сподели, че близнаците Ела и Александър са най-голямата радост в живота ѝ, а за петте години, през които е заедно с Джордж, чувствата между тях не са се променили.

Амал Джордж Клуни Известни
Снимка: Getty

„Това, което открих с теб, е голямата любов, която винаги съм се надявала, че съществува.“

Разгледайте и нашите галерии:

И понеже е лято, вижте как да се погрижите за кожата си с любов >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти