Амал Клуни със стилна визия и благородна кауза в Ню Йорк

Амал Джордж Клуни
Снимка: Getty

Съпругата на Джордж Клуни, която е и адвокат по правата на човека, отново заложи на стилна и изискана визия. Тази седмица тя беше забелязана в Ню Йорк с класически тренчкот, но към него госпожа Клуни беше добавила и интересен акцент – тя експериментира с някои от най-горещите тенденции в цветовете на сезона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada) on

Амал избра тренч в два цвята – жълто и бежово, а отдолу носеше рокля в един от най-модерните цветове тази есен – лилаво, което контрастираше на палтото. За аксесоар тя носеше черни слънчеви очила на Versace, черна чанта и обувки с остър връх, а стилната ѝ визия не можа да развали дори обикновената чаша с кафе в ръката ѝ.

Още стилно есенно вдъхновение от гардероба на Амал Клуни вижте в галерията >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Ukraine (@elle_ukraine) on

През уикенда пък Амал се върна към друга есенна класика – високите ботуши до коляното, комбинирани с черна мини пола и сако. Поводът за визията ѝ беше петата годишнина от сватбата с Джордж Клуни.

Амал Джордж Клуни
Снимка: Getty

По-важното от есенните ѝ тоалети обаче е работата, която Клуни върши, докато е в Ню Йорк. Миналата седмица тя посети Организацията на Обединените нации, за да изнесе силна реч, застъпваща се за безопасността и правата на журналистите. Призовавайки ООН да разследва смъртта на журналистите, тя обърна внимание на действащите закони и речта на омразата, която нарушава представителите на професията.

Амал Джордж Клуни
Снимка: Getty

„Нашите изследвания са насочени към законите, които се използват всеки ден, за да наказват журналистите за тяхната работа“, каза Клуни. „Закони за криминални клевети, неясни или извънбордови закони за речта на омразата, така наречените закони за фалшиви новини и такива, които заглушават медиите чрез налагане на произволни условия за собственост, акредитация и финансиране.“

Към галерията >>>

 

Още от Мода и стил:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти