Александър от "Откраднат живот" с трудни дилеми

Александър от "Откраднат живот" с трудни дилеми
Снимка: NOVA

Тази седмица героите в „Откраднат живот” се изправят пред последствията от необмислените си действия и емоционални решения.

Александър взе решение да послуша разума пред сърцето си и ненадейно напусна МБАЛ „Св. Кирил”.

Още във вторник ще видим как лекарите в болницата ще приемат новината и най-вече каква ще бъде реакцията на Биляна.

Преди да напусне завинаги София и да се върне във Варна, Алекс ще реши да прекара малко време насаме със себе си. Съдбата отново ще се намеси и по време на своята разходка той случайно ще срещне Евгения Генадиева, с която дълго ще разговаря.

Дали тази съдбовна среща ще промени решението му и той ще се върне на работа? Ще стопли ли отношенията между Калин и Биляна напускането на д-р Василев или двамата ще се отчуждят още повече, предстои да разберем.

Съдбата ще бъде главно действащо лице в „Откраднат живот” и през тази седмица и няма да остави някои необмислени действия без последствия.

Д-р Генадиев ще бъде изправен пред професионални затруднения, но тревогите за тях бързо ще отминат, за да бъдат заменени от други – по-големи. В болницата ще се върне наскоро изписаната Мила, на която Генадиев направи секцио, но заради други ангажименти остави специализантката Галя да довърши процедурата.

Какви са оплакванията на младата майка и как ще се развие тази история, ще разберем тази седмица от вторник до четвъртък в „Откраднат живот”.

Извън личните отношения между докторите болница „Свети Кирил” ще продължи да приема пациенти с различни диагнози и съдби.

Тази седмица зрителите на сериала ще видят и участието на Мис Плеймейт 2016 Ася Капчикова, а какви са нейните оплаквания и в каква роля ще влезе ще разберем съвсем скоро.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти