Алекс Раева: „Любовта не се случва така, както я мислиш“

Майка, певица, телевизионна водеща, художник по образование и дизайнер – това са само част от нещата, с които Алекс Раева е известна.

Този уикенд тя застана пред Десислава Банова-Плевнелиева в рубриката на „Събуди се“ по NOVA, за да ни разкрие парченца от своя вътрешен свят.

В момента се е отдала на стендъп комедията и се чувства в стихията си:

„Това включва много неща, които съм правила през годините. Включвам много музика в стендъпите си, разказвам случки чрез конкретни хора, които имитирам. Това става с опит.“

Чувството си за хумор и самоирония наследява от баща си – качества, които според Алекс трудно свързваме с жените като цяло:

„Защото ние сме суетни. Ние искаме да изглеждаме добре и като ни питат, винаги знаем кой ни е най-добрият профил. (смее се) 

В комедията и като цяло ако искаш да използваш чувството за хумор като средство на сцената, трябва да забравиш това, трябва да забравиш, че изглеждаш по този начин.“

Най-важно за нея е да бъде естествена. С покритие. Да има какво да каже, не просто да бъде естествена. Това е рецептата ѝ успех.

6 качества, с които жените на Балканите превъзхождат всички останали

Преди години е част от „Шоуто на Слави“. Определя преживяваното като „казарма“, която я изгражда като професионалист. Описва Слави Трифонов като „изключително целеустремен човек“. Не е учудена от пътя, по който той поема. 

„Той е емоционален и първосигнален. Има много качества, многопластова личност е, но не мисля, че добре използва всички свои качества, за да направи нещо хубаво.“

Алекс Раева е сред онези достойни жени, които не се притесняват да говорят за домашното насилие. Искреността ѝ вдъхва сила и надежда на много хора със същия горчив опит. Научава по трудния начин, че не можем да променим един човек, който не желае да се промени.

7 типа поведение, които са вид психическо насилие

След толкова натрупана житейска мъдрост и болезнени разочарования тя най-после открива любовта. 

„Винаги съм си мислела, че трябва да е бурно, да се страстно... Първо, любовта не се случва така, както ти я мислиш. Повечето неща в живота не се случват така, както ти ги мислиш. Обикновено си щастлив точно от това, от което не си очаквал да бъдеш щастлив.“

Определя настоящия си партньор като „изключително смирен човек“ в сравнение с нейни емоционален и буен нрав. От него научава, че енергията не трябва да се пилее в негативна посока, а да се инвестира в нещо смислено и продуктивно. Именно това негово качество я кара да се влюбва в него все по-силно с всеки изминал ден. 

ТЕСТ: Избери любимите си филмови героини и ние ще ти кажем кой холивудски актьор е твоята сродна душа

Горда майка е на прекрасната Лия, която през август ще навърши 3 годинки. Алекс споделя, че двете си говорят често и по много, като се стреми да се отнася към нея като към възрастен човек.

„Тя е много усмихнато и спокойно дете. Страх ме е да го казвам, защото искам и второ дете и знам, че ще ми се върне с второто. (смее се)“

За нея да бъде родител е най-голямото щастие и най-голямата ѝ сила. Нейното дете е нейното най-голямо чудо. Ражда се на Илинден – датата, в която баща ѝ си отива от този свят преди две години. Вярва, че няма случайни неща. 

„Това не мога да не го нарека чудо. И то най-голямото.“

Цялото интервю гледайте във видеото горе.

Звездни майки и дъщери с невероятно излъчване

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти