Червеният килим ѝ отива: Александра Богданска зашемети с дебют на Филмовия фестивал във Венеция

Алекс Богданска
Снимка: Getty

Александра Богданска се появи за първи път на Филмовия фестивал във Венеция, и то със зашеметяваща визия.

29-годишният български модел, инфлуенсър и влогър присъства на премиерата на филма „Ферари“, който се състоя в четвъртък вечер. На червения килим по време на същото се събитие се разходиха актьорите Адам Драйвър и Патрик Демпси, които изпълняват главните роли във филма на Майкъл Ман, както и самият режисьор.

За събитието Алекс Богданска облече полупрозрачна дълга рокля на българската марка висша мода Pembe Kenan. Дрехата е покрита с множество пайети, мъниста и перли, преплитащи се по дължината ѝ, като линиите създават обем при раменете. Визията е завършена с чанта в бяло и сребристи сандали.

В Instagram моделът сподели за преживяванията си във Венеция, където се нареди сред гостите на престижния фестивал по покана на Armani. След филмовата премиера моделът е присъствал и на вечеря в хотел „Киприани“, който по традиция приютява филмови звезди, присъстващи на фестивала.

„Супер много се вълнувах снощи и треперех, когато трябваше да излезем на този прословут червен килим“, разказва тя в една от Instagram историите си в петък. „Не спах нито предната нощ, нито тази нощ“, казва още Алекс и благодари на последователите си за позитивните съобщения след появата във Венеция.

Вижте в галерията тук снимки на Алекс Богданска във Венеция:

Александра Богданска засия във Венеция

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти