Актьорът Бенедикт Къмбърбач спасил нападнат човек

Актьорът Бенедикт Къмбърбач спасил нападнат човек
Снимка: netinfo

Бенедикт Къмбърбач, станал известен с превъплъщението си в образа на Шерлок Холмс, се притекъл на помощ на нападнат от четирима мъже велосипедист в Лондон и ги прогонил, предаде Ройтерс като цитира в. "Сън".

Четиридесет и една годишният актьор пътувал с такси. Той изскочил от колата, когато видял, че велосипедист, който работи за компания за доставка на храна, е нападнат на улицата. Къмбърбач успял да прогони нападателите.

"Велосипедистът е късметлия, Бенедикт е супергерой - заяви шофьорът на таксито Мануел Диас, който първоначално не знаел, че известният актьор пътува заедно с него в колата. - Къмбърбач е смел и самоотвержен.

Ако не се бе намесил, велосипедистът можеше да получи сериозни наранявания."

"Един от мъжете се опитал да открадне велосипеда - поясниха от полицията. - Велосипедистът получил удари с юмруци в лицето. Той бил удрян и с каската си. Нищо обаче не е откраднато. Жертвата на нападението не се нуждаела от болнично лечение. Не са извършени арести."

Инцидентът станал през ноември м.г. на ул. "Мерилебоун", близо до дома на "Бейкър стрийт", в който според писателя Артър Конан Дойл живял Шерлок Холмс.

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти