Аксесоар на принц Хари носи най-сладкото посвещение на сина му Арчи!

принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс имаха натоварен уикенд в Ню Йорк, след като пристигнаха там в четвъртък. Припомнете си тук ► Добре дошли в Ню Йорк! Хари и Меган с първа публична поява след раждането на Лилибет

В компанията на кмета Бил де Блазио и губернатора Кейти Хокъл двойката посети Обсерваторията One World в Световния търговски център, музея и мемориала, посветен на жертвите от атентата на 11 септември.

По-късно принц Хари и Меган Маркъл участваха в среща на Обединените нации, на която обсъдиха теми като психично здраве, равенство между половете, климатични проблеми и др. На излизане херцогът беше забелязан с папка, чийто сантиментален детайл предизвика коментари в интернет.

Елизабет Холмс, журналист и писател, отбеляза в Instagram, че върху папката на Хари има надпис, предава Marie Claire. При увеличаване на снимката си личи, че там пише „Бащата на Арчи“. „Не само принц и удивителен съпруг, но и баща на Арчи. Обзалагам се, че това е една от любимите му титли“, гласи един коментар.

Не е ясно дали принцът е получил това като подарък, или сам е поръчал надписа, но е сигурно, че това е прекрасен начин Хари да се мотивира за работа, спомняйки си за своя син. Херцогът и херцогинята на Съсекс преди неведнъж са споменавали, че бъдещето на Арчи, а сега и това на дъщеря им Лилибет, е сред най-големите стимули да работят за промяна в света.

В събота вечер двойката се включи в благотворителния концерт Global Citizen, който беше предаван на живо от няколко места в света. От сцената в Ню Йорк принц Хари и Меган Маркъл призоваха за равен достъп до ваксини срещу COVID-19.

„Тази година се очаква светът да произвежда достатъчно дози, за да изпълни целта за ваксиниране на 70% от хората във всяка отделна страна. Но е погрешно, че толкова голяма част от доставките на ваксини са отишли ​​само до 10 богати държави досега, а не всички останали“, заяви херцогинята.

Меган и Хари с призив на концерта Global Citizen

Докато събитието апелира по-богатите страни да се ангажират да споделят дозите си с най-нуждаещите се държави, Хари и Меган призоваха независимите международни организации да получат разрешение да определят къде тези дози са най-необходими, отбелязват от People.

За концерта Global Citizen Меган Маркъл се появи с очарователна бяла мини рокля на Valentino. Вижте снимки от събитието в галерията горе!

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти