Airbnb сподели невиждана досега СНИМКА на Кейт и Уилям

Airbnb за £850 на нощ, в което са отсядали принцът и принцесата на Уелс по време на пътуването им до Уелс миналата година, сподели невиждана досега снимка на кралската двойка.

Във Facebook профила си собствениците на къщата отбелязаха една година от престоя на кралската двойка със снимка на Уилям и Кейт усмихнати с персонала. В публикацията Кейт и Уилям са посочени като „толкова мили и приятелски настроени“.

Airbnb-то, в което могат да се настанят 16 души, е подходящо място за сватби и граничи с националния парк Brecon Beacons, до където Кейт и Уилям пътували, за да отпразнуват 60-ата годишнина на Central Beacons Mountain Rescue.

След престоя си Кейт и Уилям се усмихват с персонала за снимка и се подписват в книгата за гости.

13 щастливи момента на Уилям и Кейт преди болестта

В страницата във Facebook пишат: „Измина една година, откакто посрещнахме Уилям и Кейт, принца и принцесата на Уелс, в Дъфрин Маур. Бяхме щастливи да посрещнем Уилям и Кейт за една нощ тук. Толкова мили и приятелски настроени са, беше удоволствие да останат тук“

В допълнение към седемте спални, провинциалният дом може да се похвали с много други удобства, включително фитнес зала, спа център, оборудван с парна баня и хидромасажна вана.

Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт

Кейт и Уилям са се насладили на една нощ в луксозния дом, преди да започнат с дейности из Южен Уелс, сред които среща с планинския спасителен екип Central Beacons.

В момента принцесата се е оттеглила от обществения живот, за да се концентрира върху лечението и възстановяването си, както и върху защитата на семейството си.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти