Аджелина Джоли се омъжва за британски милиардер?

Аджелина Джоли се омъжва за британски милиардер?
Снимка: Getty

След като преди няколко месеца се появиха слухове, че актрисата, режисьор и филантроп Анджелина Джоли има връзка с мистериозен мъж, то сега познати на холивудската звезда твърдят, че тя отново ще мине под венчилото - именно с този господин. Който се оказва британски милиардер!

Според изданието Life & Style двойката ще скючи брак във френско шато (същото, в което бе и предходната й сватба с Брад Пит през 2014 година). А самият Брад е научил за новата любов в живота на Анджелина и за бъдещите й планове от общото им дете, Шайло.

ф
Снимка: Getty

Клюките разказват, че Анджелина и тайнственият заможен мъж ще заживеят във Франция след брачната церемония.

Други запознати с любовния живот на Анджелина обаче отричат тези новини. Според приятел на 43-годишната майка на 6 деца, в момента Анджи изживява прекрасно насладата от това да бъде необвързана.

ф
Снимка: Getty

"Анджелина не излиза с никого в момента и се чувства чудесно от този факт. След случилото се с Брад тя преминава през много специфичен период и любовта на децата й е достатъчна. Не се чувства готова да се среща с когото и да било, а разводът й Брад дори още не е финализиран. Дотогава тя се е концентрирала върху грижите за малките и върху работата си.", твърди друг приятел на звездата от "Злодеида".

Кой казва истината и кой не - предстои да разберем! Ние се надяваме Анджелина и Брад да открият своето лично щастие, макар и по отделно, а ако слуховете за милиардера наистина не са верни - Анджи, моля те, препрати ни неговият номер!

ф
Снимка: Getty

ф
Снимка: Getty

ф
Снимка: Getty

Не пропускайте нашия раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти