Адриана Лима: "Развод ми дай!"

Адриана Лима: "Развод ми дай!"
Снимка: Getty/Images

Адриана Лима и Марко Ярич обявиха раздялата си още през 2014 година, но едва сега – почти две години по-късно – те получиха официален развод.

В понеделник Върховният съд на Манхатън разтрогна брака на бразилския модел и сръбския баскетболист. Подробности от последното дело не се съобщават, но доколкото е известно на медиите, децата на двойката – 6-годишната Валентина и 3-годишната Сиена остават с Адриана.

Лима и Ярич се ожениха през 2009 година. Преди срещата си с Марко моделката бе сгодена за Лени Кравиц по-малко от година. През 2006 година тя призна в интервю, че не приема секса преди брака и все още е девствена.

Сега 35-годишната Адриана е заета най-вече с кариерата си, а за личния ѝ живот се знае малко. Но след раздялата с мъжа ѝ папараците я заснеха да се целува с неизвестен татуиран красавец, а след това тръгнаха слухове, че я ухажва Джъстин Бийбър.

По непотвърдена информация след раздялата с Адриана, Марко Ярич е завъртял роман със сръбската манекенка Душица Савич, пише spletnik.ru.

Очакваше се този развод да се случи още през юли, миналата година, но за делене имаше 240 милиона долара.

Двамата се разделиха по взаимно съгласие, което означава, че са разделили богатството си наполовина. Те подадоха молба за развод през януари 2015.

Бившите съпрузи трябваше да разделят собствеността си според законите на Уайоминг, където се венчаха през 2009 г.

По време на игрите за NBA баскетболистът Ярич е спечелил над 40 милиона долара, а сметката в банката му се е увеличила четири пъти чрез частен бизнес. През последните години той се посвещава на строителството, което му носи добри доходи, а има и бизнес в сферата на хотелиерството в САЩ и Сърбия.

Лима също печели страхотно, но въпреки това доходите ѝ са по-малки от тези на вече бившия ѝ съпруга. През 2008 г. манекенката спечели 20 милиона долара, а след това "заплатата" ѝ варираше по около 7,5 милиона долара годишно.

Бившите съпрузи делят вила в Маями на стойност 10 милиона долара, апартамент в Ню Йорк, оценен на 6 милиона долара, къща в Бевърли Хилс, струваща 2 милиона долара и яхта за 1,5 милиона долара.

Двойката обяви, че се разделя още през май 2014 година. Според слуховете Лима хванала мъжа си да ѝ изневерява с друга манекенка, а американски медии съобщават, че Ярич имал любовна авантюра и със съседката.

И докато Марко се опитва да защити личния си живот и нито веднъж не се е показал с друга жена, Лима се разхожда под ръка с новия си приятел (вижте снимка ТУК!), който представи пред медиите веднага, след като подаде молба за развод.

Прочетете още:

Адриана Лима дари с библиотека болница

Два сутиена за 4 милиона

Диетата на Адриана Лима

Тайните за слаба фигура на "ангелите"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти