66-годишният Денис Куейд се ожени за четвърти път на изненадваща церемония

Денис Куейд Лора Савоа
Снимка: Getty

Актьорът Денис Куейд, който през април навърши 66, сключи брак с 27-годишната си половинка Лора Савоа на крайбрежен курорт в Санта Барбара.

Двойката трябваше да отложи сватбата си заради пандемията от коронавирус, пишат от People. Така вместо априлска сватба в Хаваи и прием в Нашвил, младоженците избраха да се венчаят на 2 юни единствено в компанията на пастор, пред когото размениха обети.

„Беше красиво“, споделя Куейд пред People. „Дори само се вглеждам очите ѝ, тя беше най-прелестната булка.“

За празничния си ден актьорът избра сив костюм, а Савоа, която е студентка по медицина, облече бяла рокля и букет от рози и лилии.

Денис Куейд Лора Савоа
Снимка: Getty

Двойката се сгоди през октомври миналата година след като се запозна няколко месеца по-рано по време на бизнес събитие. Денис Куейд признава, че е било любов от пръв поглед: „Просто я обичам като личност. Нейния характер, нейния интелект и, разбира се, нейната красота. Както и нагласата ѝ към света.“

Самата Лора признава, че никога не е срещала „някого, който да е толкова влюбен в живота“. „Сякаш нищо не може да го сломи“, казва тя. „Просто да споделяш живота с човек, който живее по този начин, е вдъхновяващо за мен. Променя перспективата ми и ми носи толкова много радост всеки ден.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти