6-годишна с дамска чанта за 1320 евро? Още едно дете без детство

блу айви
Снимка: Getty/Guliver

Да си дете на богати родители вероятно има своите предимства. Получаваш всичко, което поискаш, вкъщи никой не се кара за пари и живееш още от раждането си в неповторим лукс.

Такъв е животът на детето на най-почитаното музикално семейство – Бийонсе и Джей Зи.

Блу Айви e в светлината на прожекторите още от преди раждането и изглежда, ще се превърне в още едно колело в машината за пари на семейството си.

бийонсе
Снимка: Getty/Guliver

Не можем да си обясним по друг начин абсолютно ненужната демонстрация на престиж на Бийонсе по време на баскетболен мач.

Тя беше избрала за дъщеря си малка синя чанта на Луи Вюитон за 1320 евро.

бийонсе
Снимка: Getty/Guliver

Имиджът, който Бийoнсе създава на дъщеря си, е на малък моден диктатор. Малката започна да се появява все по-често на светски събития и всеки път облеклото й предизвиква коментари.

Твърди се, че тя сама решава какво да облече, но e ясно, че в избора й няма нищо съзнателно. Тя е само на 6 години и е трудно на тази възраст човек да оформи личен вкус на тази крехка възраст.

бийонсе
Снимка: Getty/Guliver

Ясно е, че имиджът на момичето се ръководи от родителите ѝ и тук е мястото да се запитаме имат ли морално право да въвличат детето си в бизнес и среди, които далеч не са подходящи за 6-годишни деца.

Да, това е работата на мама и татко, но превръщането на звездните деца в наследствени знаменитости рядко има положителен ефект върху развитието на децата.

На 6 години едно момиче би трябвало да има много по-детски занимания от това да избира с каква чанта да се появи на баскетболен мач…

Още за звездите и децата им 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти