5 звезди, които са заеквали, но това не им e попречило да са на върха

Има хора, които са преодолели говорния си дефект и смело са следвали мечтите и целите си.

Те не са си поставяли сами граници, а мечтите им са се превърнали в реалност. 

Вижте 5 звезди, които са заеквали, но са се справили с това състояние - в галерията ни ТУК

Снимка: netinfo

Емили Блънт

Актрисата Емили Блънт също е била измъчвана от заекването в ранните етапи на живота си. Животът на Блънт бил изпълнен с много забавни дейности като пеене, свирене на виолончело и конна езда. Не е ясно какво предизвиква силното заекване, но звездата почти спира да говори от притеснение.

„Бях умно дете и имах много да кажа, но просто не можех да го кажа. Родителите ми ме водеха на редица логопеди, но нищо не помагаше. Тогава един от учителите ми предложи да участвам в училищната пиеса и да играя персонаж с акцент. Започнах да се превръщам в този нов герой и така, отпускайки се, усетих, че заекването ми изчезва, когато съм на сцената“, споделя Емили. От години тя е говорител на „Фондация за заекването”.

Вижте 5 звезди, които са заеквали, но са се справили с това състояние - в галерията ни ТУК

Снимка: netinfo

Ед Шийран

Преди да достигне сегашната си слава, Ед Шийран е трябвало да се справи с тежко заекване като дете. В продължение на години Шийран опитва редица терапии за подпомагане на реч, но това, което му помага, е музиката. „От малък  невероятно много се запалих по музиката, и по-точно рап музиката. The Marshall Mathers LP на Еминем беше първият албум, който баща ми ми купи, когато бях на девет години, без да знaе какво се пее в него. Когато бях на 10, вече бях научил всяка дума от него наизуст“.

Ед обяснява как точно музиката на Еминем му е помогнала със заекването: „Той изстрелваше римите си много бързо и много мелодично и проницателно. Имитирайки го, започнах да се отървавам от заекването си“.

Вижте 5 звезди, които са заеквали, но са се справили с това състояние - в галерията ни ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти