5 доказателства, че най-богатите мъже в света не винаги се женят за манекенки

звезди
Снимка: Getty/Gulliver

Има един стереотип, че съпругите на най-богатите и влиятелни мъже в света винаги са бивши или настоящи модели, които по цял ден разхождат декоративните си кученца и обикалят магазините и салоните за красота.

Е, тези представи не винаги се оказват верни и определено има случаи, в които въпросните влиятелни мъже не винаги избират жената до тях да бъде красив и успешен модел. Някои от жените до тях са дами, реализирани чудесно в други сфери, обикновени жени, които също са постигнали много в живота си.

Те също са красиви, добре образовани и имат множество интереси, с което се превръщат в достойни половинки на техните успешни съпрузи.

Ричард Брансън и Джоан Темпелман 

Един от основателите на корпорацията Virgin Group, Ричард Брансън, обича да поема рискове и да води дързък начин на живот. Той среща съпругата си през 70-те години. По това време тя била омъжена, но той не спирал да я ухажва в продължение на година. Сара в крайна сметка се предала на чувствата помежду им. Днес те имат две прекрасни деца и са щастливи заедно от няколко десетилетия.

звезди
Снимка: Getty/Gulliver

Кои са останалите богати мъже с интересни любовни истории, вижте в нашата специална галерия!

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти