2 биса за Поли Генова на впечатляващия ѝ #1 концерт

Поли Генова
Снимка: Дориан Тодоров

Една от най-успешните български изпълнителки - Поли Генова, зарадва почитателите си с неповторим спектакъл на сцената на Античния театър в Пловдив в петък. Емоционалният първи самостоятелен концерт на изпълнителката се превърна в едно от най-грандиозните летни събития у нас.

С него тя отбеляза 30 години на сцена, а до Поли се качиха някои от най-популярните и обичани музиканти. Влади Ампов-Графа, Любо Киров, Косьо Цеков от ФСБ, както и израелският музикант Barak Biton споделиха преживяването заедно с Поли Генова. Впечатляващата хореография и уникалните концертни версии на парчетата накараха публиката да извика изпълнителката на бис цели два пъти.

Поли Генова
Снимка: Дориан Тодоров

Освен ефектни и ръчно изработени костюми, Поли Генова представи и първата си дуетна песен с Любо Киров, която обяви по-рано през юли. Красивата балада носи името „Тръгни навреме“ и докосна сърцата на всички присъстващи. Изпълнителката зарадва почитателите си и с топ хитове, сред които “LAST NIGHT”, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, “If Love Was a Crime”, „На инат“, както и най-новия ѝ сингъл “No more”, които накараха феновете да избухнат в танци.

„Нямам думи, с които да опиша щастието, което изживях в Пловдив миналата седмица! Представях си този момент от години и смело мога да заявя, че постигнах една от най-големите си мечти. Не спряхме да се забавляваме и да танцуваме, което зареди не само мен, но и публиката. Обещавам, че това е само първият от много грандиозни концерти, които предстоят“, заяви Поли Генова.

Екипът на Поли Генова представи невероятна сцена, изградена специално за концерта, и вдъхновяващо светлинно шоу, а музикантите завладяха публиката с изпълненията си. Сред специалните гости на събитието, които аплодираха Поли от първите редове и не спряха да танцуват заедно с нея, бяха Ваня Щерева, Симона Пейчева, Натали Трифонова, Георги Блажев, Богомил Грозев, българските влогъри Стан и Стефи и други.

Поли Генова
Снимка: Дориан Тодоров

Изненадите от Поли Генова не приключват. На 1 септември изпълнителката ще се качи на сцената на фестивала „Аполония“ в Созопол, където отново ще зареди публиката с незабравими емоции. На 10 септември пък ще завладее софийската сцена в Парк-театър „Борисова градина“ с впечатляващи изпълнения за феновете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти