15 години по-късно: Ан Хатауей потвърди, че ще има "Дневниците на принцесата 3"

15 години по-късно: Ан Хатауей потвърди, че ще има "Дневниците на принцесата 3"
Снимка: netinfo

Искам да помоля за вашето внимание, защото ще го кажа само веднъж: Ще получим така мечтаното продължение на "Дневниците на принцесата" - романтичната комедия, която събужда носталгията по едни по-хубави и простички времена у всички нас! Изминаха дълги и мъчителни 15 години след края на втората част за приключенията на Амелия Мигнонте Грималди Термополис Реналди най-сетне чакането за трета част е на път да приключи!

В свое интервю самата Ан Хатауей, чиято звезда изгря именно от "Дневниците на принцесата", когато беше тийнейджърка, сподели, че вероятността да има "Дневниците на принцесата 3" е доста голяма.

"Има сценарий, по който се работи", разкри тя със загадъчна усмивка и сподели още, че любимият ѝ персонаж, а именно кралица Кларис Реналди ( в ролята Джули Андрюс), също се е съгласила да се снима в евентуално продължение на един от любимите тийн филми на поколения. Самата Джули е споделяла също в свои интервюта, че с огромна радост би участвала отново във филм от поредицата.

Снимка: netinfo

"Искам да участвам отново в този филм, Джули също. Продуцентката на "Дневниците" също е съгласна. На всички ни се иска да се случи, така че няма какво да ни спре, разкри още Ан.

Хатауей сподели още, че макар много да ѝ се иска да влезе отново в ролята на Мия Термополис, се чувства и малко нервна. "Не искаме да направим трета част, освен ако не сме напълно сигурни, че ще бъде идеална. Знаем, че всички чакат отдавна за нея, но не искаме да създадем нещо, което ще разочарова хората."

Ние нямаме търпение за "Дневниците на принцесата 3" и смятаме, че приключенията на Мия Термополис няма как да ни разочароват! Ан Хатауей, стягай се и се започвай да снимаш, защото не ставаме по-млади!

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти