10 звездни мъже, които си присадиха коса (или просто не са толкова плешиви, колкото бяха преди)

матю макконъхи
Снимка: Getty

Оплешивяването е нормално проявление на процеса на стареене. Но в Холивуд, където суетата и луксът като че ли властват над всички, този естетически проблем може да прерасне в емоционален и да се отрази върху кариерата, личните взаимоотношения и самооценката.

За щастие, в днешно време има толкова много хирургични методи за трансплантация на коса, че всеки мъж може да си върне обратно самочувстивето, стига да може да си го позволи.

В този ред на мисли, днес решихме да споделим с вас как няколко любими холивудски мъже се справят с тази неприятна генетична неволя.

С косата, сексуалността и личния живот на Матю Макконъхи напрмер се спекулира от години. По време интервю през 2017-та на въпроса дали невероятната му гъста коса е "негова" той ловко отбягва темата и споделя, че през 1999-та година започва да оплешивява, но открива специално лекарство, което втрива в скалпа си и успява да се справи с този проблем.

Недоброжелателите му са убедени, че това е лъжа, защото е невъзможно да спрем оплешияваването с обикновен мехмем. Феновете му от своя страна са на мнение, че независимо с или без присадена коса, Матю е талантлив, привлекателен и харизматичен, а ние не можем а бъдем по-съгласни.

Е, в крайна сметка късмет, съдба, присаждане на коса или зрителна измама? Разгледайте галерията ни и преценете сами:

10 звездни мъже, които си присадиха коса (или просто не са толкова плешиви, колкото бяха преди)

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти