10 визии, с които Селин Дион доказва, че е кралица на драмата (и може би прекалява?)

10 визии, с които Селин Дион доказва, че е кралица на драмата (и може би прекалява?)
Снимка: Getty

Селин Дион е една от най-популярните и обичани съвременни певици. Освен с голям глас и неподражаемо отношение към музиката, през последните години тя се превърна и в модна икона.

Всяка визия, с която я виждаме, блести с личен почерк и липса на какъвто и да било страх и несигурност. 

Ако Седмицата на модата в Париж (30 юни – 4 юли) този сезон трябваше да обяви своя кралица, то със сигурност това щеше да е Селин Дион. Френската звезда вече беше видяна с общо 10 тоалета, и то само в рамките на 3 дни. Припомнете си какво още се случи на събитието ТУК >>>

Селин Дион показа неочаквано голяма доза чувство за хумор в компанията на водещият Джеймс Кордън по време на едно от най-успешните издания на “Carpool Karaoke” в Лас Вегас. Припомнете си за него ТУК >>>

И докато се наслаждаваме на визиите, с които е дефилирала пред обективите на фотографите през годините, не спираме да се питаме къде е границата на авангардизма и кое е ръководещо при взимането на модни решения - фигурата или възрастта?

Нейните смели и дръзки решения и експерименти в областта на висшата мода оставят феновете ѝ с отворена уста - понякога като израз на адмирация, друг път в комплект с възмущение. 

За едно обаче сме сигурни - няма дреха, която да не стои добре на Селин. Признаваме си, че дори мъничко завиждаме на хъса, с която канадката озарява всяко помещение, в което влиза. С една дума, не жена, а вселена! 

Разгледайте в нашата галерия любимите ни дръзки модни решения на Селин Дион. 

Към галерията >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good evening, a Queen is gracing us with her presence. #celinedion #PFW

A post shared by The Cut (@thecut) on

 

 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти