10 прекрасни неща, които кралското семейство е казвало по адрес на Мегън Маркъл

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

Мегън Маркъл сякаш бе приета много бързо и лесно в кралското семейство и това бе един доста вълнуваш период, в който членовете на кралската фамилия се изреждаха един след друг да коментират присъствието ѝ в живота на принц Хари.

Съвсем скоро американската актриса ще стане част от това семейство и с наближаващата сватба все повече сватба, решихме да ви припомним най-милите неща, които кралските особи за казвали за нея.

"Развълнувани сме за тях двамата. Надявам се да бъдат много щастливи, прекрасно е! - принц Чарлз малко след обявяването на годежа на Хари и Мегън през ноември миналата година.

мегън маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

"Тази жена буквално се препъна и падна директно в живота ми" - принц Хари в първото му интервю след годежа.

"Ужасно развълнувани сме за Хари и Мегън. Беше чудесно, че успяхме да опознаем Мегън и да видим колко щастливи са двамата" - мислите на Кейт и Уилям след новината за годежа на Хари и Мегън.

Мегън Маркъл кейт мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

"Принц Хари е разтревожен за госпожица Мегън Маркъл и е много разочарован, че не е в състояние да я защити. Не е правилно, едва няколко месеца след началото на връзката им, госпожица Маркъл да се намира в окото на бурята. Той знае, че хората биха казали, че това е цената, която трябва да плати, ако иска да играе играта, но принцът не е съгласен. Това не е игра, а техният живот." - прес секретарят на принц Хари, ноември 2016г.

"Супер развълнувана съм - това е прекрасно. Това е загуба за Америка и печалба за нас. Виждате, че двамата са много щастливи. Хубаво е, когато сме обградени от толкова лоши новини, да има и такъв светъл лъч щастие." - Камила Паркър Боулс по повод на годежа.

Мегън Маркъл принц Хари
Снимка: Getty/Gulliver

"Тя е звезда!" - Камила Паркър Боулс в същия ден

"Нямаме търпение да посрещнем нови членове в нашето семейство през идната година" - кралица Елизабет в коледната си реч в края на 2017-та година.

"Това беше откровено неуважение и израз на завист от страна на принцеса Микаела от Кент. Тя никога не се примири с това да бъде "чужденката, която не е добре дошла в семейството". Но Мегън никога няма да получи подобно отношение, всички я приемат с отворени обятия." - бившият готвач на кралското семейство Дарън Макгарди по повод на расистката брошка, която принцеса Микаела носеше при първата си среща с Мегън Маркъл през декември миналата година.

Снимка: netinfo

"Фактът, че се влюбих толкова бързо в Мегън, доказва, че ни е било писано." - принц Хари в интервюто си след годежа.

Коргитата я харесаха веднага. През последните 33 години те не спираха да ме лаят, а Мегън просто влезе в стаята и те я обикнаха." - принц Хари за домашните любимци на кралицата.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти