Малко новогодишно пожелание

Малко новогодишно пожелание
Снимка: Thinkstock

С всяко начало на нова година си общаваме да променим поне малко живота си: да започнем да спортуваме, да си намерим нова работа, да научим екзотичен език, да намерим господин Перфектен и т.н., и т.н.

Аз взех решение да започна с промяната още сега и започнах, естествено, с косата. Ще постигна перфектния "ягодоворус" цвят - ще съм нежна като блондинка и огнена като червенокоса.

След почти два часа суетене във фризьорсикия салон, цветът е готов - красив, равномерен, просто идеален. Точно това, което исках, само че пропуснах една малка подробност - на мен грам не ми отива.

Често се случва да се стремим към цел, защото мислим, че тя ще ни направи щастливи. Красивите обувки, които си купуваш (спестяваш седмици или месеци) и стоят в гардероба, защото и две крачки не можеш да направиш с тях, са само блед пример.

Доказано е, че жените са далеч по-критични към себе си от мъжете. Признавам си, че не съм давала шанс на няколко страхотни мъже, които не отговаряха на представите ми за щастливото и успяло мен.

Та, това е краят на големите новогодишни обещания поне за мен. Няколкото килограма по-малко надали ще ме направят по-усмихната или обичана.

Единственото, което ще си поставя за цел, е ЩАСТИЕ, без големи очаквания, без грандиозни планове, просто щастие.

Автор: Мирена Грозданова
Очакваме и вашите авторски текстове на edna@netinfocompany.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти