Хороскопи
2021

През 2021 ще видите реалните последствия от това, което сте сътворили в годините назад. Тук се имат предвид не само резултатите от вашите действия и работата ви, но и в по-широк план – от начина ви на мислене, житейската ви нагласа, поведението ви и отношението ви към околните. Ако има нещо, което ще се окаже особено щателно тествано, то е вашият авторитет. С други думи, ще трябва да докажете на практика, че наистина сте готови да сте тези, което сте искали да бъдете (може да е родител, ръководител, партньор и др.). Някои може да сбъднете своя голяма мечта през тази година, но ще разберете, че на практика нещата не са толкова лесни, колкото сте си представяли. Не се обезкуражавайте и поемете новите си отговорности – ще се справите. Други представители на знака обаче ще установите, че пътят, по който сте вървели, изобщо не е бил правилният. В този случай нямате друг избор освен да се примирите, да анализирате защо и как сте стигнали дотук и да направите корекция. Добрата новина е, че през тази година освен някои предизвикателства ще имате и възможности – да подобрите нещо в себе си или в живота си, да осъзнаете минали грешки и да се поучите от тях, да придобиете нови познания и опит. Ще се наложи обаче да разчитате повече на себе си и на собствените си ресурси, знания и умения. За родените в интервала 26 януари–4 февруари годината ще бъде под знака на големи и внезапни промени.

Кариера и финанси

През 2021 бъдете разумни, умерени, отговорни – към себе си и към другите, във всяко свое начинание, а също и във финансовите дела. През годината на изпитание ще е подложен вашият професионализъм, а ако сте шеф – и ръководните ви умения. Така че не си позволявайте да допускате некоректно отношение и безотговорност. Ако мислите и работите за общото благо, талантите ви ще бъдат оценени подобаващо, а успехите ви ще са трайни. Някои от вас може да се захванете с общественополезна дейност или да работите за определена кауза през тази година. Януари е много благоприятен месец за обучение – ще възприемате с лекота нова информация. Освен това месецът ще е доста динамичен за вас, но внимавайте с финансите – не предприемайте необмислени и рисковани постъпки. В периода 1–21 февруари бъдете по-бдителни при подписване на договори и важни финансови документи – ако имате колебания, отложете. Ще си направите услуга, ако уредите стари задължения и оправите неяснотите в комуникацията с колеги. През март ще имате добри приходи. След 12 април ще е подходящо да започнете нови проекти. През май и юни може да промените позицията си по важен въпрос, благодарение на информация, която ще научите. През юли са възможни конфликти или напрежение в отношенията между шеф и подчинени, което може да прерасне и в словесен двубой. През октомври ще има преразглеждане на бизнесдоговорености – преговорите през този месец може да зациклят за известно време, но накрая ще се намери решение.

Любов и взаимоотношения

2021-ва ще е година на важни и значими събития за вас, като някои от тях ще се случат в личния ви живот. Може например да сключите брак, да ви се роди дете или да си купите жилище. Ще имате подкрепа за подобни начинания, но само ако желанието извира от сърцето ви – не защото ще следвате общи критерии и стандарти, а моментът за реализация наистина е дошъл. Месец на промени и доста наситен с преживявания е януари. Каквито и идеи за промени да имате обаче, винаги първо гледайте с какви ресурси разполагате. В любовните отношения може да има известно охлаждане през тази година – то вероятно ще дойде от това, че ще имате доста служебни ангажименти. Юли за вас ще е месец, изпълнен с повече предизвикателства, що се отнася до взаимоотношенията ви – възможни са спорове и противоречия.

Здраве

През 2021 г. е препоръчително да се грижите повече за здравето си, тъй като тялото ви ще е силно уязвимо. Не се претоварвайте с работа – колкото и задачи да имате, отделяйте време за почивка. През януари внимавайте, защото има риск от инциденти – не предприемайте нищо опасно. Пестете енергията си за важните неща и не се опитвайте да носите няколко дини под една мишница – точно през тази година няма да ви се получи. Практикувайте йога или упражнения за разтягане – ще ви се отразяват добре, а нищо чудно и да преодолеете сковаността в някои части на тялото си.

Качества на Водолей
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Неподвижен, мъжки, положителен
  • Планета Уран
  • Благоприятни партньорства Лъв, Везни, Близнаци, Водолей
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Скорпион, Рак, Дева
  • Щастливи числа 2, 13
  • Ден Събота
  • Сезон Зима
  • Цвят Зелен
  • Камък Кехлибар, тюркоаз, сапфир, розов топаз, аквамарин

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти