Хороскопи

2023

През 2023 г. ще можете да си поотдъхнете от някои тежести и отговорности, които носихте през изминалите две години. Изграденото през тези години, дори да беше с цената на лишения и усилия, създаде една стабилна основа, върху която сега ще надграждате. Само родените в периода 10-18.02. ще се наложи да стиснат още малко зъби, да се мобилизират и да преминат през предизвикателствата, които се очакват през първите 2-3 месеца на годината. Няма смисъл да се оплаквате или самосъжалявате – в такива периоди е необходимо да се вземете в ръце и да използвате всичките си налични ресурси, за да свършите каквото се изисква от вас. Запомнете, че пречките не са преодолими – те са тест за това дали ще се справите зряло и отговорно със ситуацията. При родените в периода 02-12.02. през тази година може да има изненади и по-големи промени, включително рязък завой в кариерата или смяна на местоживеене. Родените на датите 21 и 22.01. пък ще преживеят една по-дълбока трансформация, която няма да бъде лесна, но с времето ще доведе до раждането на една нова личност. За всички представители на знака годината ще донесе чудесни възможности за общуване с повече хора, обмяна на идеи и опит, както и придобиване на нови познания. От май нататък можете да правите подобрения в дома си, включително по-голям ремонт, да смените жилище, ако сте на такъв етап, а при някои ще има радостна вест – за увеличение на семейството с още един член.

Кариера и финанси

През 2023 г. препоръката към вас е проявявате финансова дисциплина и да обмисляте внимателно по-големите си разходи. Идеята не е да станете свръхпестеливи, а да влагате парите си в смислени неща, които ще ви дадат сигурност в бъдеще – например в собственото си развитие или в недвижима собственост. Ако ви налегнат финансови грижи, помислете за нови източници на доходи и за това как да използвате по-ефективно дарбите си, за да получавате по-високо заплащане. Що се отнася до кариерата, по-големи промени като смяна на работно място и дори на сферата, са по-вероятни при родените в периодите 21-22.01. и 02-12.02. През януари ще имате задачи за довършване от миналата година, така че не бързайте с новите проекти – започнете ги след 21.01. През февруари и март условията за работа и бизнес са добри, така че бъдете по-активни и предприемчиви. Ще получите и допълнителни приходи, но само при условие, че сте ги заслужили с труд и усърдие. През април и май може на дневен ред да излязат имотни въпроси – късметът е с вас, но е добре да обмислите добре цялата налична информация. През юни делата ви ще се развивят възходящо, ако работите с подходящите експерти и се консултирате за всичко, което не ви е ясно. През юли, август и септември деловите парньорства ще бъдат основна тема за вас – може да прекратите договор, който не ви устройва, но не е препоръчително да подписвате важни договорки от 20 юли до средата на септември. През октомври и ноември може да постигнете напредък в кариерата или – ако това не е подходящото работно място за вас – да се случат събития, които да ви тласнат по нов път.

Любов и взаимоотношения

Ако през изминалата година сте започнали връзка, има шанс тя да прерасне в брак или съвместно съжителство в първите 2-3 месеца на 2023 г. – особено ако сте родени в периода 10-18.02. Родените в периода 02-12.02. може да изживеят вълнуваща тръпка, но шансовете тя да се развие в нещо повече не са много големи. Доста ключови месеци за вашата връзка и като цяло за взаимоотношенията ви са месеците юли-септември – тогава ще има преосмисляне, пренареждане и изясняване на спорни въпроси. Може на хоризонта да се появи бивш партньор или в сегашната ви връзка да изплува недоволство, за което вие или човека до вас сте си траели. Каквото и да се случва, не прибързвайте, дайте си време и не си правете категорични изводи, докато не отмине периодът.

Здраве

През 2023 г. нервната система е по-уязвима при доста представители на знака. Би било добре да намерите подходящи начини на релаксация, чрез които да разтоварвате напрежението. По възможност нека те не изискват умствена работа и интелектуални усилия – може да пробвате спорт, приложно изкуство, градинарство, медитация. Пазете се от инциденти през май, юни и ноември, когато има по-напрегнати влияния, водещи до сблъсъци, избухвания и неприятни изненади.

Качества на Водолей
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Неподвижен, мъжки, положителен
  • Планета Уран
  • Благоприятни партньорства Лъв, Везни, Близнаци, Водолей
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Скорпион, Рак, Дева
  • Щастливи числа 2, 13
  • Ден Събота
  • Сезон Зима
  • Цвят Зелен
  • Камък Кехлибар, тюркоаз, сапфир, розов топаз, аквамарин

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти