Хороскопи
2020

2020-а за вас ще стане година на пречистване от излишното, на освобождаване от стари неща, които вече не ви служат, на подготовка за по-значими промени, които да направите през следващите години. Наяве ще излязат доста неща, за които не сте си давали сметка или такива, които не сте искали да забележите. Това може да са емоции, които сте таили в себе си, тайни, за които не сте подозирали, чувства на други хора, които те не са ви споделяли, дори призраци от миналото, които не сте успели да изгоните. Възможно е събитията да ви накарат да се изправите срещу някои свои страхове. Например някаква ситуация да ви се стори много обезпокоителна, да започнете да се тревожите, а всъщност да се окаже, че реалността не е каквато сте си я представяли. Не се страхувайте от страха – осъзнайте го, погледнете го в очите и се опитайте да останете спокойни. 2020-а може да не е година на големи постижения във външен план, но промените, които извършите вътре в себе си, ще бъдат подготовка за по-добро бъдеще за вас през следващите години. Тази година ще е като едно хубаво пролетно почистване, в което старото се измита, за да може да дойде новото. Хубавото е, че през тази година освен страховете си може да осъзнаете някои скрити страни на своята личност, а също и да разберете, че имате таланти и способности, които до този момент не сте изявявали.

Кариера и финанси

През 2020 година ще имате възможност да видите много по-ясно истината за хората, с които работите – дали са искрени в отношението си към вас, какви са намеренията и подбудите им. Тези осъзнавания може и да доведат до някои чистки в работната среда, особено ако вие сте шеф и това зависи от вас. Ако пък ли не, нищо чудно да ви дойде до гуша от поведението на колега и да поставите въпроса на обсъждане. Годината е много подходяща за промени, но не за нови начинания, а по-скоро за решаване на проблеми в служебната среда – смяна на позиции и отговорности, подобряване на комуникацията, отстраняване на хора, които създават интриги или нарушават екипната дейност. За да бъде безпроблемно служебното ви всекидневие, препоръчително е да бъдете максимално открити и да решавате проблемите очи в очи, защото всичко подмолно и скрито бързо ще излиза наяве. През април ще се радвате на висока работоспособност – тогава ще може да постигнете много добри резултати. През май и юни комуникацията на работното място може да стане по-трудна. Тези месеци обаче са много важни, защото ще са определящи за това с кои хора ще продължите да си сътрудничите и с кои ще се разделите. През втората половина на годината по-добре изпълнявайте текущи задачи и проекти, особено ако сте поизостанали в нещо. През октомври може да възникнат някои неясноти във връзка с работата ви или с кариерата ви като цяло. Изчакайте търпеливо – до края на годината нещата ще се изяснят.

Любов и взаимоотношения

Като цяло 2020 г. няма да е предразполагаща за нова любов. Това е така, защото преживяванията ви през годината ще бъдат силно свързани с миналото – ще се струпа доста за разчистване, а нищо чудно и да изпитвате потребност по-често да се усамотявате, за да размишлявате за някои неща. Възможно е нерешени проблеми с родители и бивши партньори да се промъкнат в сегашната ви връзка и да ви подтикнат да поровите по-дълбоко в себе си, за да анализирате своите реакции и действия. Годината обаче е благодатна за зачеване, а също и да отделяте повече време на семейството и на децата.

Здраве

През 2020-а е препоръчително да се грижите по-добре за емоционалния си комфорт, защото негативните емоции може да се отразят и на здравето ви. Изразявайте чувствата си по уместен начин – споделяйте ги, водете си дневник. Заниманията с йога и медитация също биха ви помогнали да успокоите ума си и да се справяте с тревожността.

Качества на Водолей
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Неподвижен, мъжки, положителен
  • Планета Уран
  • Благоприятни партньорства Лъв, Везни, Близнаци, Водолей
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Скорпион, Рак, Дева
  • Щастливи числа 2, 13
  • Ден Събота
  • Сезон Зима
  • Цвят Зелен
  • Камък Кехлибар, тюркоаз, сапфир, розов топаз, аквамарин

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти