Хороскопи
2019

2019 година може да е много плодоносна за вас, ако подхождате разумно към всичко случващо се, не се поддавате на негативно мислене и не изпадате в самосъжаление, само защото реалността не е каквато бихте искали да бъде. Вие сте хора с чудесни идеи, но често страдате от това, че в действителността нещата не се случват съобразно с вижданията и очакванията ви. Подобни осъзнавания ще имате и през годината, но вместо да се разочаровате, бихте могли да наблюдавате случващото се, да го преценявате трезво и да предприемете някаква промяна, така че да доближите реалността до представите си. Не се отказвайте от идеите си – те са добри, но реализацията им ще отнеме време и ще се наложи доста да поработите – и с другите, и върху себе си. Много от вас, осъзнавайки нуждата от промяна в някаква област, ще се хвърлите да вдигате революции, само че това може да се окаже безрезултатно, ако преди това не осъществите промяна в себе си. През 2019 г. ще получавате силна подкрепа, ако се вглеждате по-надълбоко в себе си, ако изчистите някои свои слабости, страхове, вредни навици и страсти, които може и да не показвате, но вие ги носите н себе си, а те ви пречат да постигате желаното. Това са истинските ви врагове, а не тези отвън. Вместо да се опитвате да променяте близките си или да обръщате обстоятелствата в определена житейска област, концентрирайте се върху собственото си пречистване. Това е много важно, защото осъществите ли го сега, после – през 2020 и 2021 г. – въоръжени с нови знания за себе си, с нови сили и способности, ще стане възможно да започнете да градите и нов живот.

Кариера и финанси

През 2019 г. късметът ще ви съпътства – ще се открият възможности да се срещате с хора, с които имате сходни виждания за света, а те съответно биха ви помогнали да осъществите идеите си. Нищо чудно да получите предложение да работите за някаква кауза или по някакъв начин да допринесете за благото на много хора. Не изпускайте подобна възможност – една добра идея ще придаде смисъл на работата ви и ще ви направи много по-мотивирани. При някои може да става дума за постоянна работа, при други – за странична дейност. Тази линия ще се развива с пълна сила през следващите години, но първите наченки ще се проявят през 2019-а – ще получите знак от съдбата. Като цяло годината е добра за надграждане в професионален план, но, що се отнася до служебната среда, има риск да ви навредят нечии задкулисни игри. Стойте колкото е възможно по-далеч от интриги, клюки и злословения и изваждайте на светло проблемите – последното важи с пълна сила, ако вие сте шефът в организацията. През януари, юни и юли е най-вероятно на повърхността да излязат скрити конфликти. Във ваша полза ще е да видите на какво се дължат и да се заемете с тяхното разрешаване, защото те няма да изчезнат от само себе си. През февруари обстановката ще бъде по-спокойна, така че не се колебайте да се впуснете в нещо ново и вълнуващо. През февруари и март може да имате финансови трудности, ако пилеете пари на вятъра и не си правите добре сметката. Април и май ще са благодатни месеци за работа и бизнес – няма да срещате възпиращи ви пречки. През лятото ще сте по-емоционални от обикновено, така че внимавайте да не правите грешки, като се подавате на гнева си. Стресът на работното ви място ще бъде голям и той ще бъде провокиран от междуличностни проблеми и затруднена комуникация. През август се погрижете за себе си – ако имате енергия за работа, използвайте я; ако обаче сте уморени, послушайте тялото си и незабавно си вземете почивка. През септември ще успеете отново да се заемете с онова, което сте изоставили, но вече ще преценявате разумно и ще проявявате нужното внимание. Ще усетите и подобрение на финансовото си положение. През ноември отново може да има препъникамъни при общуването ви с колеги и делови партньори, но трудностите ще са лесни за преодоляване, така че годината ще завърши добре за вас, включително и във финансово отношение.

Любов и семейство

През 2019 г. като че ли няма да изпитвате голяма нужда от компания. Напротив, по-често ще ви се иска да се усамотявате. Това може да създаде известно напрежение във връзката ви, особено ако човекът до вас има нужда да прекарвате повече време заедно. Нищо чудно през годината в живота ви да се върне човек, към когото сте изпитвали чувства в миналото или още храните някакви надежди да сте заедно. Годината е много благодатна да се освободите от емоционални зависимости от хора, които ви теглят назад и не ви позволяват да обичате отново. Но през януари и през юли може да имате преживявания в тази област.

Здраве

През 2019 година напрежението на работното място може да стане причина при вас да се появят здравословни проблеми. Най-добрият начин за превенция е да не трупате негодувание, да оправяте недоразуменията своевременно, както и да споделяте желанията си. Ако обаче сте с вързани ръце в очакване определена ситуация да се разреши, във ваша полза ще е да намерите начини да изпускате вътрешното си напрежение. Прекарвайте време сред природата или на спокойно място, движете се повече, медитирайте. Виновник за проблеми със здравето може да е чувство, потребност, желание, копнеж, дори личностна черта – нещо, което носите у себе си, но сте потиснали. Не го заглушавайте и ще допринесете за собственото си изцеление.

Качества на Водолей
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Неподвижен, мъжки, положителен
  • Планета Уран
  • Благоприятни партньорства Лъв, Везни, Близнаци, Водолей
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Скорпион, Рак, Дева
  • Щастливи числа 2, 13
  • Ден Събота
  • Сезон Зима
  • Цвят Зелен
  • Камък Кехлибар, тюркоаз, сапфир, розов топаз, аквамарин

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти