Световно известният астролог Линда Гудман за жената Скорпион

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Скорпион
Снимка: Thinkstock

Жената Скорпион е красива по един завладяващ и загадъчен начин. От нея се излъчва магнетизъм, гордост и самоувереност. Но ако сте внимателни, ще забележите в нея разочарованието, че не се е родила мъж.

Вече усещам във въздуха напрежението от гнева на плутоновите жени, заради това, че разкривам тяхната тайна. Трудно бихте намерили дори една от тях, която да не се мисли за жена до мозъка на костите си и сигурно вече се удивлявате на твърденията ми. Вярно е, че тя е очарователна и съблазнителна. Но да не би да съм казала, че прилича на момче или че не държи да изглежда като всяка нормална жена?

Въпросът е в това, че желанието й да прилича на мъж е подсъзнателно. Тя инстинктивно усеща, че колкото по-малко ограничения си налага, толкова по-големи възможности ще се разкриват пред нея. Но крие този свой стремеж.от самата себе си и никак няма да й се хареса, ако бъде разкрита.

С какво ще ви изненада 2024 според зодията

Веднъж вече разбрала разликата между сините и розовите терлички, тя ще приеме, че трябва да носи розови, защото прекрасно умее да се нагажда към правилата на околния свят. Но розовото в никакъв случай не е нейният Цвят. Цветовете, които отговарят на нейната природа, са тъмнокестенявото или наситеночервеното, които далеч не са женски цветове.

Ала тя е способна да ви убеди в противното, за което, естествено, заслужава уважението ни. Познавам една жена Скорпион, която великолепно се преструва на беззащитно пухкаво котенце. Така глезено мърка, че мъжете наистина я вземат за едно от най-женствените създания. И осъзнават грешката си, едва когато попаднат в капана й. Беззащитно, пухкаво котенце ли?

Жените Скорпиони се отнасят с презрение към всеки провал на жена, която е станала любима, жена и майка. Момичето Скорпион майсторски прикрива желанието си да властва и великолепно представя образа на жената, при това много по-изискано, отколкото го правят момичетата от други мъжки зодии като Овен, Лъв или Стрелец.

Поне до сватбата тя няма грешка. Но веднага след като почисти конфетите от сватбеното си сако и продуха илюзиите в главата си, на нейния жених може да му се случи нещо неподозирано и изненадващо. Тя ще надмогне инстинкта си и ще позволи на съпруга си да й запали цигара (за разлика от марсовата жена) и ще го прикове с магическия поглед на екзотичните си очи. Тя знае, че така е много по-изискано, отколкото да бърка в кибрита и после да издуха дима от цигарата в лицето му. 

Възможно е да я предизвикате с интереса си, но не очаквайте да се разтопи от ухажването ви. Не очаквайте от нея премрежени ресници и сляпо обожание. Обикновено жените Скорпиони приличат на момчета с къси остри мигли. Не им се налага да рисуват загадъчните си очи, които безпогрешно четат вашите мисли. Друго момиче може да се разтопи, ако прошепнете нещо романтично в ушенцето му, но жената Скорпион само ще ви прониже с проницателен поглед, защото вече е разгадала същинските ви намерения.

Няма смисъл да флиртувате с нея - тя е като рентгенов апарат. Ако не предлагате нищо сериозно, значи само ѝ губите времето и я оскърбявате. А да оскърбявате момиче Скорпион не е най-умното нещо. Не е и достатъчно здравословно. Ако не се досещате за какво става дума, попитайте някой, който знае. Може и да ви полазят тръпки, ако чуете неговата история.

Жената Скорпион е фатално опасна и не се подвеждайте от плахата й усмивка, от нежното й кокетство и от ангелския й глас - обикновено зад тях тя крие голяма отмъстителна енергия. Астролозите добре знаят това. Но вие също трябва да бъдете наясно с тези неща, защото вие сте решили да я покорявате или пък на вас ви се налага да се защитавате от нея. А може би едното и другото едновременно.

Снимка: Thinkstock

Когато жената Скорпион изгуби контрола си над кипящите плутонови чувства, тя изпада в непозната за небесата ярост. Тази жена може да бъде надменна и високомерна, саркастична и хладна, а в следващия момент да се разгорещи до червено като печка. Тя може да бъде злобна в омразата си и страстна в любовта си. Способна е да крещи като побесняла горила и да гука като нежна гургулица. Едно трябва да запомните - тя никога не може да бъде вяла.

Жената Скорпион има една особена дарба, която смущава и от която могат да ви полазят тръпки. Това е някакъв странен вид черна магия, която тя владее до съвършенство, като истинска магьосница. Ако веднъж сте срещнали погледа й, шансът ви да се измъкнете е нищожен. Тя притежава мистично шесто чувство и това ѝ дава възможност да разпознае бъдещия си спътник от пръв поглед като мигновено му предава това свое усещане. Имате две възможности - или да се предадете покорно пред нейния чар и да коленичите, или обезумели от страх Да потърсите спасение в бягство. Какво предпочитате?

Снимка: Thinkstock

Мъжът, който е успял да спечели сърцето на жена Скорпион, може да счита себе си за необикновен, дори изключителен. Нейната любов към вас също няма да има равна на себе си и това може да се разглежда в няколко аспекта. При всички случаи вие ще бъдете човекът, към когото тя ще проявява най-голям интерес. Ако е типичен Скорпион, ще ви бъде предана докрай и ще се стреми непрекъснато да ви създава радост. Ако пък е трудно да ви се угоди, тя няма да се примири, а ще положи страстни усилия да ви извади от безразличието.

Тази жена има толкова прекрасни добродетели, че е съвсем нормално и пороците й да бъдат също така ярки. Но вие мислете за добродетелите ѝ. Добре, добре, мислете за добродетелите й, след като цицината на главата ви спадне.

Снимка: Thinkstock

Мракът и сенките я привличат магнетично, така че отначало тя може да ви заприлича на съблазнителен забранен плод. Странният й самовглъбен поглед засилва това ваше усещане. Желанието да проникне в тайните на битието кара момичето Скорпион понякога да навлиза в опасни води и тъй като не изпитва никакъв страх (ще я обладават неясни страхове, само ако Луната в рождения ѝ хороскоп е ранена), любопитството може да я завлече в зло-кобни въртопи. Но тя непременно ще изплува при всяко следващо откритие и ще бъде още по-силна, още по-чиста. 

Ето го съвършеното описание на Скорпиона. Тя е опознала милион човешки слабости, впускала се е в безброй всевъзможни преживявания, за да разбере вкуса на познанието. Но по един удивителен начин след всичките си авантюри остава извън подозрение и продължава да превъзхожда другите жени. Тя умее да пази тайни. 

Снимка: Thinkstock

Жената Скорпион ще остави мъжа си да ръководи, въпреки своя характерен индивидуализъм. Тя няма да го засенчи със силата и енергията си, а ще впрегне всичките си умения, за да му помогне в осъществяването на стремленията му. Вашето бъдеще е особено важно за нея и тя ще бъде готова да се откаже от собствената си кариера, освен ако вече сте успели да я разочаровате или ако се налага да работи по финансови причини. Когато сте сами може здраво да ви атакува, но пред хората ще ви защитава безусловно. Тя няма да позволи някой да ви злепостави или да ви лъже. Онези, които си позволяват да го направят, ще предизвикат гнева ѝ. 

С какво ще ви изненада 2024 според зодията

Домът на жената Скорпион обикновено блести от чистота, подреден е изискано и уютно. Храненето се извършва навреме, в семейството има ред. Ако се случи това Да не е точно така, значи има причина, която я измъчва и пречи да упражнява вродената си склонност към красота и порядък. За нея пролетното почистване не е тегоба, а нещо като разтоварване с веселба. Тя много обича да се рови  в килерите и чекмеджетата. Внимавайте като проветрява гардероба да не открие в износеното ви сако някаква компрометираща ви бележчица с мирис на парфюм. 

Снимка: Thinkstock

Тя обича сигурността на домашното огнище, но е готова да се засели заедно с вас на ново място, ако така трябва заради кариерата ви и няма да ви натяква, че сте я откъснали от корена ѝ. Няма по-добра съпруга за един военен или моряк от нея, а за един политик тя е истинско съкровище. Тя е в състояние да разгадае всеки човек и да разкрие всяка измама. Тя най-точно може да ви посъветва на кого да вярвате и от кого да се пазите. 

Любовта ѝ към децата ви не е показно демонстративна, но малките усещат нейната всеотдайност и се чувстват спокойни и защитени. Майката Скорпион в никакъв случай няма да позволи способностите на нейните деца да останат незабелязани. Тя ще подтиква децата си, ще отделя колкото трябва време, но ще им внушава по-високи цели и ще им помага да ги постигнат. 

Снимка: Thinkstock

Страстта към живота у жената Скорпион е толкова необуздана, че понякога тя е способна да ви удави в нея. Но пък в една истинска житейска буря тя ще превърне хладнокръвието си, трезвия си разум и желязната си непоклатимост в спасителен сал за вас. Нейната магия действа тайно и по един необясним начин, но проницателните ѝ очи ще ви гледат винаги честно, дори когато поведението ѝ е необяснимо за вас. Вярно е, че е малко опасна, но пък за сметка на това е наистина завладяваща.

През 2024: тези 4 зодии ще са галеници на съдбата

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти