Световно известният астролог Линда Гудман за жената Близнаци

Мислите ли си тайничко, че Бригам Йънг изобщо не е бил глупав като е препоръчвал по няколко жени на мъжете? Изпитвате ли завист към източните владетели и техните хареми?

Ако отговорът е положителен, просто няма нужда да мечтаете за всички тези неща. Вземете си жена, родена под знака на Близнаците. По този начин ще си осигурите минимум две съпруги, а през свободното време и три-четири.

Наистина може да попаднете и в капан. Има известна разлика между харема и жената от зодия Близнаци. Тази жена не познава истински земната страст. Не е лесно да я накараш да спре и да се позамисли сериозно за страстта или за нещо друго.

Мислите й винаги пътуват нанякъде, а наред с това тя доста добре разказва за пътешествието. Опитайте да проникнете малко по-надълбоко. Там някъде, сред няколкото жени се крие и романтичката - способна на изгарящи страсти, ако успеете да постигнете пълно телесно и духовно единство.

Как да стигнете до тази романтичка без да се лишавате от другите ѝ спътнички, затворени в личността на тази жена? Това може и да не се окаже така лесно. Само ще ви припомня, че тя винаги крие в себе си няколко жени. От вас обаче зависи да се заемете със сложните изчисления по тяхното преброяване и подреждане. Всеки отделен случай е различен.

Нейната възраст ще ви помогне да изградите представа за нея, защото до духовното си съзряване тя възприема любовта само като игра. Тази жена може да бъде невероятно лекомислена и непоследователна.

Снимка: Thinkstock

В началото ще изпита възхищение от усмивката, гласа и дори от походката ви. След това възхищението й ще се превърне във враждебност и тя ще намери недостатъци във всичко - от чорапите до прическата ви.

При това ще го направи толкова остроумно и язвително, че дълго ще мажете с йод раните си. Този факт обаче не трябва да ви стьписва - тази жена ви предлага добра сделка. Взимате една, а получавате две. Не е малко, нали?

Жените на Меркурий не са толкова коравосърдечни, колкото изглеждат понякога. Неуморимото им въображение постоянно ражда най-различни фантазии. Изразяват ги най-вече посредством любовта, а тези жени обикновено имат да изразят повече неща от другите хора. Мъжът Близнаци може да бъде едновременно режисьор, певец, адвокат, актьор, търговец, председател на няколко управителни съвета. Той е склонен постоянно да търси начини за лична реализация. Една жена обаче едва ли може да се справи с подобно разнообразие - най-малкото хората биха я възприели като странна птица. Това не означава, че жените Близнаци не се Стремят към кариера. Има и такива. При сегашното положение в обществото обаче точно любовта, а не кариерата им предоставя възможността да проверяват многобройните си теории и да изпълняват емоционалните си пируети.

10 факта за зодия Близнаци

Жената Близнаци има нужда от съчувствието ви, а не от гнева ви. За нея е много трудно да се обвърже изцяло с един-единствен човек. Ако е очарована от умствения потенциал и интелекта на някой мъж, другата й половина ще забележи, че той не се вълнува от изобразително изкуство, музика или поезия. Ако пък попадне на някой ценител на изкуството, на някой, който се интересува от балет или литература, нейната двойственост отново ще проговори. По време на разходка в музея нейното второ Аз ще си зададе въпроса дали той е достатъчно практичен и пресметлив, за да може да осигури семейното препитание и да постигне житейските си цели. Може би вече сте започнали да проявявате повече съчувствие и разбиране към вътрешните конфликти, които мъчат Близнаците.

Трябва да й повярвате. Тази жена ще успее да скрие раздиращите я противоречия и няма да ви обременява. Тя е жизнерадостна и духовита като партньорка. През повечето от времето (когато е в много добро настроение) тя ще ви ободрява с лъчезарната жизненост на природата си, ще ви развеселява с остроумието и интелекта си и ще ви бъде компетентен събеседник на всевъзможни теми. Пада си по сантименталните любовни слова и лесно омагьосва мъжете. Няма да срещнете друга жена, способна на подобна изобретателност, за да ви достави истинска наслада с любовта и неустоимия си чар. Нейните мигли могат да играят нагоре-надолу с женствен финес, но тя може и сама да си изкарва прехраната. Жената Близнаци е великолепна артистка и идеално влиза в ролята на лекомислена палавница, чиито ласкателства карат попадналия в капана мъж да загуби и разума, и банковите си спестявания. Внезапно обаче тя може да се превърне и в кротка любвеобилна съпруга, след което неусетно да се преобрази в сериозна интелектуалка, заинтригувана от великите философии, както и от политика или поезия и накрая, наред с всичко това, да се окаже само едно кълбо от неовладяни чувства, изтъкано от нерви, сълзи и емоции. Без съмнение жената Близнаци не може да се нарече досадна или скучна.

Aко смятате, че преувеличавам, спомнете си Мери-лин Монро. Всеки мъж, срещнала в живота си - от Карл Сандбърг до нейния фризьор - я е възприемал като съвсем различна личност, въпреки че всички са мислели, че я познават добре. Вземете нейна снимка, на която е застанала като неотразима богиня на любовта до друга, на която задълбочено слуша лекции по руска литература с рогови очила и забрадка, но без грим. До тези две снимки може да поставите още една. На нея с памучна престилка около кръста се учи да прави суфле на съпруга си, чиято атлетичност и искрена сърдечност обожава. На четвърта пък върви безгрижно с новия си съпруг, притежаващ интелект и литературен талант, който тя дълбоко цени и уважава. Могат да бъдат прибавени и още две снимки. На едната е с разплакано лице, изразяващо надежда след третото неуспешно раждане, на другата е облечена в бански и лъчезарно се усмихва заедно с елегантен френски актьор на Ривиерата. На тези снимки тя не е позирала. Заснели са я без нейно знание, още по-малко е търсела някаква публична изява. Всичко това по блестящ начин илюстрира как фотоапаратът е запечатал образите на всички жени, съжителствали в тази представителка на зодия Близнаци, успяла да прикрие многоликата си същност зад лицето, което най-често обичаше да излага пред света.

Снимка: Thinkstock

Меркуриевата ви приятелка жадува за „истинска и луда любов", но тя все й убягва. Копнее да бъде майка, но и това нерядко я отминава. Тя открива различни добродетели у всеки срещнат мъж и продължава неспирно да търси човек, който притежава всички необходими качества да я направи щастлива.

В нейно лице ще имате истински другар. Тя ще ви следва във всяко ваше начинание - водолазно гмуркане, мотокрос, каране на велосипед или бадминтон. Ще се интересува от всякакъв спорт на открито и независимо от това винаги ще бъде нежна и женствена като пухчето на пудриерата, с мисъл бърза като камшик. Характерният за тази зодия остър като бръснач ум ще проблясва у нея винаги, когато нещо предизвика любопитството й. Благодарение на меркуриевата си проницателност тя ще разнищва и най-заплетените нишки на вашите творчески замисли и ще може дори да ви подскаже как да ги осъществите. Ако не искате от нея да бъде постоянна, тя ще бъде неустоимо обаятелна.

Снимка: Thinkstock

Трябва обаче да имате предвид, че тази жена може да е искрено влюбена и в същото време да се увлича по други мъже. Ако не сте постоянно до нея, е в състояние да ви забрави по-бързо от която и да било друга представителка на останалите зодии. Тя е склонна да приема промяната и дори да се стреми към нея. Ако не се научи да укротява непрестанния си стремеж към разнообразие и ако не си наложи да бъде търпелива и постоянна, тази жена може да превърне живота си в хаос. А защо не и вашия? За щастие на влюбените в тях мъже, жените Близнаци обикновено улягат и вникват по-дълбоко в своята същност преди да е станало прекалено късно.

Ако й направите предложение и тя приеме, трябва да съжалите всички онези мъже, обрекли се на моногамие само с една партньорка. Ожените ли се за вашата жена Близнаци, вие ще се радвате на няколко съпруги.

Първата с лекота ще отговаря на всичките ви изисквания. Ако искате да ви бъде вярна, тя ще съумее да го направи, но само ако сте я впечатлили достатъчно, за да спечелите истинската й любов. Имам предвид онова съчетание от интелектуална, духовна и физическа близост, като физическото идва на последно място подобно на червения пипер в някое ястие. Тази съпруга няма да се сърди, ако си намерите работа извън града. Със своята изобретателност, вкус и усет към цветовете, с лекотата и умението на сръчните си ръце, тя може да създаде уют в новия ви дом. Наред с това тя обича приключенията и никога няма да ви упрекне, че залагате на карта съвместното ви бъдеще. Привличат я новите хоризонти на неизвестното. Тя може да ви изненада със способността си да прави бизнес и да подкрепи всички ваши оригинални начинания. Можете да бъдете спокойни, че тя ще се заеме с някаква работа, ако семейството изпитва нужда от допълнителни доходи, и ще прояви пресметливост при изразходването им. На пръв поглед тази жена може и да изглежда повърхностна, но в действителност не е така. Зад бъбривия й характер се крие будна и жива натура.

Снимка: Thinkstock

Втората съпруга често ще сменя настроението си. Ще ви бъде от полза, ако свикнете с това. На моменти може да доловите язвителност и подигравка в нейния тон. В същото време ще отправя предизвикателства към вашия ум. Все пак мъжете се нуждаят от някаква стимулация, нали? Не се колебайте, приемете предизвикателството и се постарайте да надделеете в спора. (Всъщност тя тайно си мечтае за това.) Тази жена не може толкова лесно да се уплаши от живота и не страда от предразсъдъци. Може да й хрумне да участва в протестна демонстрация или седяща стачка и да не се прибере чак до полунощ. Ако пък излезете с ергенските си приятели, докато тя държи някъде реч или посещава вечерни курсове, едва ли ще ви досажда с подозренията си с кого сте се срещнали, къде сте ходили и какво сте правили. Желателно е и вие да й отвърнете със същото. Имайте й доверие, каквото и тя ви е гласувала. Тази жена е заклета и независима индивидуалистка.

Третата ще се отнася с досада към всекидневните си домашни задължения. Леглата ще стоят разхвърляни, а мивката - пълна със съдове, докато тя мечтае, чете или пише сюжет за някоя пиеса. Може да ви сервира консерва с боб за вечеря и дори да забрави да я отвори. За сметка на това пък с нея може да разговаряте чак до късните нощни часове. Ще получите съчувствие заради поднесените ви от живота разочарования. Ще споделя емоционалните и интелектуалните ви стремежи, ще проявява интерес към мнението ви за будизма и ще се заинтересува от опита ви да напишете песен. С една дума компанията й е изключително приятна. Наред с това ще прояви нежност и привързаност към вас от благодарност, че не й досаждате със забележки относно чистене, готвене и други подобни дреболии. Тази съпруга може да попрекали с пестенето на средства. Но ако най-внезапно й предложите почивка на къмпинг или няколко дни в Лае Вегас, тя с готовност ще започне да приготвя багажа си без досадни забележки как ще се отрази подобна авантюра на семейния бюджет, кой ще гледа сиамската котка и какво ще стане, ако кранът в банята започне да капе по време на отсъствието ви.

Четвъртата ви съпруга ще бъде лъчезарна и винаги усмихната майка. Тя няма да допуска децата й да ограничават нейната свобода, а пък и ще бъде заета с много лични планове, за да ги тормози с прекалени родителски грижи. Те ще се опитат да подражават на независимия й характер и само могат да спечелят от това. Ако й бъде зададен въпросът колко време отделя за децата си, вероятният отговор ще бъде: „В нашето семейство това не е въпрос на време, а на любов\\". И наистина ще е права. Децата може и да не й се подчиняват безпрекословно, тъй като ако днес бъде строга с тях, утре може да омекне и да отстъпи, но с радост могат да разговарят с нея в продължение на часове. Нейното въображение е сходно с тяхното и те взаимно ще се забавляват. Тази майка може да бъде доста либерална към децата си, но в същото време ще държи на учението и добрия успех. Тя ще ги накаже, ако не си научат уроците, но няма да им се скара, ако не си приберат дрешките в гардероба.

Петата съпруга ще бъде чаровна домакиня. Ще се чувства в стихията си на вечеря със свещи, цветя и сребърни прибори. Който и да кани на вечеря - от своя началник до министър-председателя - тя ще се държи толкова изискано и очарователно, че гостите няма да искат да си тръгнат. Ще планира деня си с деловитост и лекота, ще се облича като манекенка и ще обожава театъра. На представления или на концерти, тя ще се чувства като риба във вода във всяко обкръжение. Другите ще ви заглеждат и ще се чудят коя е тази чаровница, хванала ви толкова нежно под ръка. Тя е романтична и изключително женствена - не се учудвайте, ако ви посвети стихотворение за рождения ви ден. Ще ви се иска да й купувате домашни кадифени одежди и скъпи парфюми, защото изтънченият й начин на живот ще ви кара да се чувствате като аристократ. Ако й предложите екскурзия в чужбина, очите й ще заблестят. Тя цени изискания стил.

Снимка: Thinkstock


Това е всичко. Може да съм пропуснала някоя и друга съпруга в харема ви. Мъжете наоколо ще позеленеят от яд като видят, че всеки ден сте с различна жена. Ако ви запитат, няма ли да пострадате, не им издавайте тайната. Трябва да помните, че полигамията е забранена със закон.

Вашата жена Близнаци никога няма да избере влака вместо самолета. Тя няма да си замълчи, ако може да говори. Няма да стои настрана, ако може да помогне. Никога няма да се разхожда спокойно, ако може да бяга. Мозъкът й е пълен с толкова мисли, а сърцето й - с толкова мечти, че може би й трябва компютър, за да се справи с тях. Или вероятно има нужда от човек, който да я следва в нейния полет и да споделя дързостта на мечтите й за утрешния ден. Ако този човек сте вие, тя не смее да се обърне, за да се увери дали я следвате. Някакъв дълбок и необясним страх й пречи да погледне назад. Когато най-после я стигнете, накарайте я да забави крачка и да тръгне наравно с вас. Това ще ви се удаде, ако я хванете за ръката и никога вече не я пуснете. Северните ветрове на Меркурий може би я тласкат напред, но дълбоко в себе си тя мечтае за малко почивка без дори и да подозирате. Не се бавете, а увеличете темпото и опитайте да я настигнете. Тя има нужда от вас.

Снимка: Thinkstock

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти