Седмичен хороскоп 28.11 - 04.12: излизат много скрити истини, които не сме признавали пред себе си

Седмичен хороскоп 28.11 - 04.12: излизат много скрити истини, които не сме признавали пред себе си
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 28 ноември до 4 декември).

През тази седмица наяве ще излязат много скрити истини, които не сме признавали пред себе си, или такива, които някой друг е пазил в тайна от нас.

Съдбата ни дава шанс да поставим връзките и партньорствата си на нова основа.

Но това ще се случи, само ако приемем предизвикателството да бъдем такива каквито сме и да не премълчаваме някои неща, само защото се боим как ще бъдат приети.

Не използвайте манипулации, подкупи, интриги, не правете сцени на ревност, не вменявайте чувство за вина, за да задържите някого или за да го принудите да ви съдейства – ще срещнете силна съпротива, а и нищо чудно действията ви да се обърнат срещу вас.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица ще действате много открито пред околните и ще изразявате онова, което мислите и чувствате. Прецените ли, че някаква ситуация е несправедлива или не ви изнася, няма да си замълчите, пък дори и това да означава да се конфронтирате с някого или да засегнете нечии чувства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През тази седмица много от вас ще бъдете изправени пред предизвикателството да надмогнете себе си. Възможно е да попаднете в ситуация, в която ще постъпите нетипично за вас, да придобиете нов опит или да се наложи да преодолеете някакво притеснение – например да говорите пред публика или да изкажете някакво мнение, за което не бихте могли да сте сигурни как ще бъде прието.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През тази седмица е възможно хората около вас да ви видят в различна светлина. Деликатността – качество, което много представители на знака притежавате, някак ще се стопи и ще бъдете доста по-директни с хората около вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През тази седмица във ваша полза ще бъде да обърнете по-голямо внимание на събитията и на преживяванията си, особено ако те касаят отношенията ви с друг човек или с група хора, защото има голяма вероятност тези въпроси да ви занимават и през цялата 2017 година. Ще възникне конфликт в личния или в служебния ви живот, който сте избягвали, но точно сега, дори да искате, трудно ще си скриете главата в пясъка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Предстои ви една динамична седмица, в която вниманието ви ще бъде заето с планове за бъдещето и евентуално с интересната нова възможност, която се разкрива пред вас. Всекидневието ви ще бъде по-забързано от обикновено – вероятно ще водите повече разговори и ще споделяте мисли с близки и приятели.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През тази седмица ще се изправите пред предизвикателството да погледнете на събитията от по-широка перспектива, вместо да издребнявате или да ги преценявате от своя собствена гледна точка. А, ако успеете да гледате философски дори на проблемите си, нищо чудно да откриете, че в тях има нещо положително.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

През тази седмица ще усетите силен порив да отстоявате собствените си принципи и убеждения. Дори в миналото да сте ги пренебрегвали или сами да сте се възпирали за нещо, сега ще се проявите като много смели и по-решителни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През тази седмица се заредете с по-голям оптимизъм и с вяра в себе си, защото така ще осъществявате по-лесно намеренията си. Дори през изминалите дни да е трябвало да полагате повече усилия или да сте били в лошо настроение, оставете миналото зад гърба си и гледайте напред – през следващите дни вероятността да срещате спънки и проблеми ще бъде доста по-малка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

Тази седмица е особено благоприятна за вас, що се отнася до работата, бизнеса и служебната комуникация – ще бъдете много дейни и концентрирани, ще действате, без да губите време в излишни размишления и колебания, а нищо чудно и да намерите начин да преодолеете някаква пречка, която ви спира от доста време. Няма нужда да се фиксирате върху проблемите и да губите излишна енергия в битки – ако поискате, просто ще трябва се издигнете над тях.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През тази седмица няма да ви бъде много лесно, защото ще бъдете изправени пред дилема в личния или в професионалния ви живот. Ще умувате как да постъпите, а трудността на ситуацията ще идва оттам, че ще бъде замесен и друг човек и ще трябва да се съобразявате с неговите/нейните желания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През тази седмица за вас в пълна сила ще важи евангелският текст „Истината ще ви направи свободни“. Събитията ще се стекат така, че всичко скрито-покрито лесно ще излиза наяве, независимо дали вие пазите някаква тайна, някой е крил нещо от вас или не признавате нещо пред самите себе си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби 

През тази седмица пред вас ще се открие възможност, каквато не получавате често – да превъзмогнете страха си от действия. Дори по принцип да сте по-пасивни и да сте свикнали някой друг да действа вместо вас, през следващите дни ще усетите прилив на смелост, а някои от вас може дори да се настроят войнствено към проявите на несправедливост.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти