Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му Част 2

Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му Част 2
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Първа част можете да си припомните ТУК!

Везни

Лоши черти: За тази зодия казват, че се стремят винаги да са справедливи и в защита на онеправданите, но избие ли ги лошотията веднъж, Везните могат да бъдат истински зли. Мъжете са прекалено суетни, крайно колебливи (не само коя риза да сложат, но и с коя жена да излязат) и склонни към изневяра. Гони ги перфекционизъм и педантизъм, така че очаквайте остра забележка, ако не сте проснали дрехите по големина и цвят.

Добри страни: Везните са едни от най-любвеобилните и грижовни знаци в зодиака. Това са мъжете с щедрите подаръци и красивите букети цветя просто ей така, защото сте ги впечатлили. Знаят как да се забавляват, няма да скучаете с тях. Освен това са умни и артистични, дори и професията им да не е свързана с изкуство.

Скорпион

Лоши черти: Абсолютни садисти, скандалджии, силно ревниви и болно подозрителни. Те са сами срещу всички, а животът им се върти само около техните страсти (основно секс, спорт и шоколад). Ще ви вдигнат грозен скандал, заради това, че преди да се познавате с тях, сте имали живот и отношения с други хора. Както и ако не си вдигнете телефона на минутата, в която ви звънят. Изкусни интриганти и всяко тяхно трето изречение съдържа лъжа.

Добри страни: Едни от най-добрите любовници в зодиака. Скорпионът влюби ли се веднъж, пламва като буен огън, ще ви дари с внимание, страст и любов повече, отколкото сте подозирали, че можете да получите. Мечтаят да прекарат живота си плътно до жената, която обичат и да умрат до нея. Влюбени са уязвими, сърцето им може да бъде лесно разбито на парченца и да страдат години наред по загубена си любов. Имат вкус към поднасянето на луксозни подаръци.

Стрелец

Лоши черти: Няма мъж от тази зодия, който да не е изневерявал! За тях обаче това не е прегрешение, а просто разсейване, на което те имат свещено право. Те не са със съзнанието, че предават доверието на партньора, защото сами не вярват, че са направили нещо лошо. Казват, че дуалността е прилична на Близнаците, но всъщност се владее от Стрелеца. Те съвсем спокойно живеят в две различни и паралелни реалности и сменят коренно мнението си на определен период от време. Постоянно се кахърят за нещо, а дълбоката истина е, че са мързеливи. Изглежда сякаш постоянно работят, но ефективността им е на ¼ от това време.

Добри страни: Невероятно грижовни към любимите си хора и забележително състрадателни, винаги са готови да помогнат без да очакват нищо в замяна. Разточително щедри, с вкус към хубавите неща в живота (които искат да споделят с всичките си близки и познати), спортно активни, пътешественици, мечтатели, внимателни и страстни любовници. Владеят дарбата да накарат всяка жена да се чувства боготворена.

Козирог

Лоши черти: Ако още в самото начало на запознанството си се скарате, значи този мъж е Козирог. Безпардонни, дори груби, крале на сарказма и иронията. За тях това, че сте жена, не ви дава кой знае какви предимства и бонуси в живота, даже напротив – трябва да сте смирена, отстъпчива и три крачки назад. Доказани цицомани, те оглеждат жената като кобила, която ще купуват. Но това, което има истинско значение за тях, са връзките в обществото – кой кого познава, каква заплата и семейни имоти има и т.н. Козирогът с доволен пламък в очите би сключил брак по сметка. Колкото по-възрастни стават, толкова повече им се изостря сексуалното влечение, особено към млади момичета.

Добри страни: Семейството за тях е повече от всичко. Мислите им са винаги насочени към това как да подсигурят всичките си близки, да се изгради здрава фамилия, която ще пребъде във времето. Всестранно развити личности със забележителни познания във всяка една област. Стилни, поддържани, възпитани, мъже, на които винаги може да се разчита и с гордост бихте представили пред приятели и роднини.

Водолей

Лоши черти: Пълни въздухари, бягащи от отговорност и неспособни да се справят с нищо от сериозния живот на възрастните. Те не могат да бъдат активната страна в отношенията с жените, тъй като са плахи и несигурни. Бъдете подготвени, че за годишнината ви или рождения ви ден той ще си е организирал излизане/пътуване с приятели (без вас) и няма да вижда нищо нередно в това. Усещането му за свобода може да ви даде разбиране, че изобщо не сте заедно.

Добри страни: Невероятно интелигентни и духовити, мили и кавалери, щедри, дори и когато нямат пари, състрадателни и влюбчиви. С тях няма да ви е скучаете никога, ще ви създадат усещане, че светът е прекрасно и добро място за живот щом те са до вас и се обичате.

Риби

Лоши черти: Тежки депресанти, които предпочитат да крият дълбоко емоциите си и да държат околните в неведение какво чувстват. Могат да вбесят почти всеки със своята пасивност и неангажираност към Вселената и всичко в нея. Вярват във всякакви конспирации, предимно тези, според които светът скоро ще се саморазруши и изчезне. Трудни за впечатляване, пасивни и понякога скучни.

Добри страни: Рибите искат да имат спокойствие и уют, но най-вече – постоянен партньор до себе си, в когото да се гушкат вечер. Тежко влюбчиви и предани до гроб, с невероятно висок праг на търпимост към лошите привички на жената до тях. Веднъж усетили близост и стабилност, те ще се открият изцяло пред вас и без излишни фанфари, ще са готови да се обичате до края на света.

Още за зодиите:

Да избера ли да се родя в този живот под знака Везни?
Скорпион – на границата между тъмнината и светлината
Шаманското пътешествие на Стрелеца
Отвъд материята – усещане за Бог
Водолеят
Да плуваш в Рибешки води е магическо

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти