Edna.bg готви изненади за своя 10-и рожден ден!

Една на 10
Снимка: Edna.bg

Тази година месец март е особено вълнуващ за нас!

На 8 март 2022 г. ставаме на 10 години – време, достатъчно за всяка от нас да се промени, превръщайки се в жената, която е днес.

Надяваме се, че през последното десетилетие сме били източник на развлечение, утеха и полезна информация за теб. Помагайки ти да посрещаш предизвикателствата на това да бъдеш жена, Edna.bg до момента е публикувала хиляди истории, авторски материали, съвети, рецепти и хороскопи. Но докато през годините сме обменяли опит между жени, сега е време да дадем думата на противоположния пол.

По случай юбилея на Edna.bg празнуваме цял месец, при това в звездна компания! Подготвили сме срещи с 10 български мъже, които говорят за жени – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, до нещата, които биха искали ние, жените, да чуваме по-често.

Тези 10 интервюта са нашите 10 любовни писма към всяка edna от нашите читателки, с които се надяваме да направим и твоя месец по-ярък, забавен и изпълнен с обич.

С тях искаме да ти напомним, че може да си само Edna, но си всъщност всичко.

Очаквай началото на празничната ни кампания на 8 март!

Но подаръците ни не се изчерпват до тук - продължавай да следиш Edna.bg, за да видиш и какви страхотни награди можеш да спечелиш този месец с традиционната ни игра по случай нашия рожден ден.

И за да не забравяш да се връщаш в сайта, където през целия месец те очакват изненади, този март можеш да свалиш уолпейпър за десктоп със специалната празнична визия на Edna в няколко размера: 1280x1024, 1280x800, 1920x1080, 1366x768.

До скоро!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти