Edna празнува 10-и рожден ден: играй и можеш да спечелиш страхотни награди

игра Edna на 10
Снимка: Edna.bg/iStock

На 8 март Edna.bg става на 10 години!

Поглеждайки назад, си даваме сметка за промените, които нашето онлайн издание е претърпяло през последното десетилетие не само в начина, по който изглежда, но и като съдържание. Защото и то е като всяка жена - преоткрива света около себе си, следи тенденциите, намира нови интереси, влюбва се и понякога ѝ разбиват сърцето, но винаги намира начин да продължи напред.

бутон игра Edna на 10
Снимка: Edna.bg/iStock

Въпреки глобалните изпитания от последните няколко години ни се ще да вярваме, че най-доброто предстои. А какъв по-добър начин да погледнеш с надежда към бъдещето от това да си припомниш най-хубавите моменти от миналото – тези, преди които може да сме смятали, че нищо няма да е наред, но впоследствие сме били опровергани.

Благодарни сме за теб и всеки читател, с когото сме били заедно на нашите страници – ти си сред най-хубавите неща, които могат да се случат на Edna.bg. Този рожден ден е и твой, затова месец март не само е време отново да раздаваме подаръци, но са повече на брой и по-големи!

Включи се в нашата игра, с която освен че можеш да спечелиш награда, те предизвикваме да направиш своя кратка равносметка за последните десет години.

Виж повече за играта тук >>>

Отговори с няколко изречения на въпроса „Какво ме направи най-щастлив/а през последните 10 години?“, като кликнеш на изображението долу и попълниш регистрационната форма.

Участвай и можеш да си спечелиш edna от 40 страхотни награди!

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 01 април 2022 г. (петък) и обявени чрез статия, тук, в сайта, както и във Фейсбук страницата на Edna.bg.

Очакваме твоите отговори и ти желаем през следващите 10 години да има 10 пъти повече причини да бъдеш щастлива!

Виж общите условия на играта тук >>>

бутон игра Edna на 10
Снимка: Edna.bg/iStock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти