Зодиите, за които тази седмица ще бъде най-вълнуваща

жени лято
Снимка: iStock

Седмицата 9-15 август ще бъде изпълнена с емоции и очарование – и как би могло да бъде по-различно, щом сезонът на Лъва е в разгара си!

Това обаче не означава, че ще бъде перфектна - дните от този период започват с романтичната Венера, която се противопоставя на дезориентиращия Нептун - това може да ви затрудни с „прочитането“ на хората, с които си имате работа, разказват астролозите на EliteDaily.com.

Затова внимавайте пред кого изливате душата си и бъдете още по-предпазливи на кого решавате да се доверите, защото нещата може да изглеждат далеч по-прекрасни на повърхността, отколкото всъщност са.

Тъй като Меркурий - планетата на комуникацията и разума - се противопоставя на експанзивния и вълнуващ Юпитер на 10 август, може да се почувствате развълнувани от интелектуалния дискурс и разговорите, които наистина разпалват въображението ви.

Това е чудесна възможност да родите големи идеи и амбициозни планове. Когато Меркурий влиза в организираната и аналитична Дева на 11 август, ще бъде по-лесно да приведете тези идеи в действие и да съставите план.

На 11 август Венера формира тригон с Плутон, а това явление ще даде по-дълбока и емоционална посока на взаимоотношенията ви. Може да се почувствате незаинтересовани от повърхностни връзки, които не се основават на истинска любов, и ще бъдете по-склонни да отворите сърцето си.

Явленията през настоящата седмица ще се отразят най-добре на три зодии, които ще усетят най-голям прилив на романтика, креативност и жизненост!

Вижте в галерията тук кои са те >>>

Прочетете какво още ви очаква това лято:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти