Зодиите, които задушават с обичта си

Да обичаш силно и да си верен на човека до теб е качество, което все по-малко хора притежават.

Има обаче една любов, която е толкова силна и задушаваща, че накрая се оказва всичко друго, но не и истинска. Когато дадеш свобода на човека до себе си, тогава обичаш истински. 

Ето кои са трите зодии, които могат да задушат човека до себе си със своята любов:

Телец 
„Обсебващи“ е меко казано. В началото Телците си дават вид на хора, които не се интересуват много къде е половинката им и с кого прекарва свободното си време. Те подвеждат своите партньори и им насаждат усещането, че са хора, които нямат проблеми с ревността и силната задушаваща обич. Колкото по-сериозни стават взаимоотношенията им обаче, Телците задълбават. Тогава представителите на този знак вече не виждат за нужно да сдържат нездравото си любопитство и разпитват непрекъснато разпитват половинките си – къде са били, какво са правили. Телците имат нуждата половинките им да вършат всичко с тях, в противен случай се чувстват несигурни. Те са трудни за обичане и не им е лесно да се справят с този проблем. 

Снимка: netinfo

Близнаци
Коварна зодия, която обаче, за разлика от другите, не крие своите слабости и слага картите на масата още в началото. Близнаците са суетен знак и обичат непрекъснато да им бъде напомняно, че са уникални същества и няма по-добри от тях - нито по душа, нито по визия. Тяхната любов е много силна, но с това идва и обсебването, което освен, че не могат, но и НЕ искат да контролират. Те смятат, че хората до тях са тяхна собственост и за това често си позволяват да ги третират като такива. Близнаците са трудни характери с много изисквания и условия, на които малко представители от другите знаци имат търпение да отговорят. Те често сменят партньорите си точно по тази причина. 

Снимка: netinfo

Козирог 
Много властна, отмъстителна и обсебваща зодия, която смята, че светът се върти около нея. Козирозите не обичат да делят. Заради това, те са толкова ревниви, че малко хора могат да се справят с тяхното чувство за несигурност. Често проверяват телефоните и личните разговори на своите половинки, като не смятат това са грешно, а за тяхно право, след като са отдали живота и ежедневието си на друг човек. Те не понасят мисълта, че някой може да спре да ги обича и затова по всякакъв начин се опитват да задържат любовта на своята половинка. Начинът, по който го правят обаче, е изтощителен за всеки нормален човек, който има нужда от лично пространство.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти