Зодиите, които ще усетят най-силно тъмната енергия на петък 13-и

жена огледало фаталана мистично мрачно
Снимка: iStock

Ако сте суеверен човек, самото споменаване на петък 13-ти вероятно ще предизвика тръпки у вас. Когато най-накрая пристигне, може дори да реагирате, като отмените всичките си планове и се скриете под завивките до края на деня. Въпреки че петък 13-и няма значение в астрологията, има какво да се каже за начина, по който тази дата има толкова голяма власт над света. Независимо дали се подготвяте за лош късмет или избирате да игнорирате негативната му репутация, този петък 13-и ще бъде наистина лош за четири зодиакални знака.

Като оставим настрана суеверията, предстоящият петък 13-и се случва в разгара на пикантна астрологична енергия. Меркурий е ретрограден в клюкарския и подвеждащ знак Близнаци, което може да доведе до някои неудобни разговори и объркващи взаимодействия. Въпреки че може да е изкушаващо да излеете сърцето си, не забравяйте, че отварянето на кутията на Пандора не винаги си струва.

Петък 13-и ще се случи също така по време на сезона на затъмненията, което винаги е интензивно и драматично преживяване. На 16 май лунното затъмнение на кървавата Луна ще изгрее в примамливия и обсебващ Скорпион, което може да хвърли светлина върху някои тъмни и изкривени фантазии. Въпреки че тази Луна е след няколко дни, все пак ще усетите топлината на страстта ѝ, предизвикваща истинска буря в петък 13-и.

Ето кои зодии трябва да стискат палци и да са подготвени за предстоящия петък 13-и:

Зодиите, които ще усетят най-силно негативното влияние на петък 13-и

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти