Внимание! Как ще се отрази Ретроградният Меркурий на всяка зодия

Внимание! Как ще се отрази Ретроградният Меркурий на всяка зодия
Снимка: netinfo

Меркурий - планетата на общуването и средствата за комуникация, на обмяната на информация и документите, на транспорта и пътищата, на интелекта и образованието, на договарянията и търговията от 17 ноември до 7 декември включително ще бъде в ретроградна фаза.

Ретроградният Меркурий затруднява общуването и създава хаос в комуникациите; създава проблеми с транспорта и придвижването по пътищата, с интернет и телефонните връзки, с битовите уреди и офис техниката, с автомобила.

Периодът 17 ноември – 7 декември 2018 год. не е благоприятен за покупка на нови битови електроуреди и офис техника, машини, телефони и автомобили; за започване на нова работа, за стартиране на нов бизнес или проект, за подписване на дългосрочни договори, за подаване на документи и т.н. Склонни сме да взимаме субективно решения, да допускаме грешки в работата, да изпитваме затруднения във всички сфери, които Меркурий управлява.

Снимка: netinfo

Апатия, желание за почивка, сякаш сте станали твърде рано сутринта и не можете да се събудите, всичко това ни чака в периода на пасивността на планетата.

Разбира се, Меркурий има свои любимци. И знаци на зодиака, с които планетата не е в особено добри отношения. Следователно влиянието му ще се отрази на всички по различен начин.

Но какво може да очаква всеки един знак от зодиака по време на ретроградието на Меркурий и дали то ще бъде в наша полза или не, можете да разберете точно сега!

Към списъка със зодиите >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти