Венера в Стрелец от утре: Ще ни залее вълна от любов и оптимизъм

Бистра Копанарова

В предстоящата седмица Венера променя знака, в който се движи - от голямото задълбочаване и интензивност в Скорпион, съпроводено понякога с крайности, планетата на любовта и споделеността навлиза в знака на Стрелеца на 1-ви декември и ще се движи там до 25-ти  декември.

Това ще създаде благоприятни обстоятелства, лекота,оптимизъм и ентусиазъм, а също и експресивност в отношенията.

→Съвместимост за партньорство по слънчевия знак

Твърде силните преживявания по времето на Венера в Скорпион препятствха проявата на чувства и те не стигаха до отсрещната страна.

Сега настъпва новият период, в който са възможни гъвкавост, разбиране и адаптация по отношение на целите, които имате в партньорските си отношения.

Добро време за съвместни пътувания в чужбина или учене на нещо, което ви е интересно и помага да разширите философските разбирания и светоусещането си.

Вижте какво ви препоръчваме за красива кожа тази седмица >>>

В зависимост от нивото, на което е отработена Венера в индивидуалния ви хороскоп, това може да бъде време на повърхностно отношение и множественост на контактите без наличие на особено съдържание или пък намиране на начин как да обогатите и развиете дадени отношения чрез нови, разнообразни дейности, чрез даването на свобода и израз на чувствата си.

Още астрология: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти