Венера в Рак: период на нежност, романтика и хармония

Днес ще си говорим за Венера и смяната на нейната позиция, която се случва на 31-ви юли и ще продължи до 26-ти август.

Венера преминава от въздушния знак на близнаците в водния Рак. Съответно отношенията от по-леки и повърхностни отиват към по-лични, дълбоки и емоционални. Възможно е да стесните кръга от хора около вас, тъй като ракът е семействен знак и е свързан с личното, по-дълбокото, съответно ограничава твърде голямата широта на контактите.

Ракът като воден знак, се свързва с душевността и емоциите и през този период ще можете да задълбочите и постигнете качествено ново ниво в отношенията си.

Времето е подходящо да обърнете внимание по-скоро на съдържанието, отколкото на външната форма на отношенията, да изградите доверие и добра атмосфера помежду ви, която да ви зарежда и вдъхновява.

Единствено е добре да имате предвид, че под влиянието на Луната, е възможно през периода да приемате нещата твърде лично, да се засягате или обиждате повече.

Изход от подобна ситуация можете да намерите, като насочите вниманието към собствения си център и сами създадете вашето лично хармонично състояние, което да излъчите навън, вместо да отразявате и преживявате твърде силно външните влияния.

Периодът на движението на Венера е Рак е период на мекота, нежност, романтика, домашни дела и създаване на дълбки и пълноценни отношения на доверие помежду ви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти