Венера е в Риби: Очакват ни много романтика и вълшебства

Днес ще си говорим за Венера и преминаването й от Водолей в Риби. Това се случва на трети януари и ще продължи в рамките на един месец - до четвърти февруари.

Венера е планета, изключително хармонизираща сферите от рождения ви хороскоп, с които е свързана, а също така и домът, в който се движи към дадения момент. За да разберете къде е това, е необходимо да видите къде в хороскопа ви е знакът Риби , което се определя от вашият асцендент ,тоест от върха на първият ви дом.

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Това е мястото, където ще можете да се радвате на баланс и положителен развой на събитията през посочения период. 

Венера се свързва с любовта, партньорските отношения, финансите и изкуството. С Венера можем да печелим доверие, да се харесваме на околните, да изглаждаме по-напрегнати ситуации.

Риби е знак на духовното, на състраданието, саможертвата, добротата, но и на илюзиите, измамите,изпадането в зависимост- всичко това, както се сещате, зависи от нивото, на което се проявява. 

Дълбочината на чувството, която водният елемент дава и активността на вътрешния свят, чиито израз е богатото въображение през периода е най-добре да се изразят чрез някаква форма на изкуство- пасивна или активна, като хоби или работа, не е толкова важно. Важното е да присъства.

Като цяло темите за доверието, състраданието, проявата на милост и доброта ще бъдат актуални. Темите за отдадеността и споделеността. 

Време за романтика, дълбоки отношения и отново - занимания с изкуство, тоест опитайте да се изразявате по творчески начин в ежедневието си.

В същото време е необходимо да се внимава – възможно е през периода границата между реалност и фантазия лесно да се размива. Стремете се да не идеализирате близките до сърцето си хора, за да не се разочаровате.  Бъдете ясни и конкретни, не премълчавайте и не изкривявайте истината.

Вдъхновете се от нещо или някой и го изразете по свой собствен начин - с чувство и капка вълшебство!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти