Венера е в Рак: навлизаме в сантиментални и дълбоки води

венера планета
Снимка: Istock

Венера е в Рак от 03.07.19г. до 27.07.19г.

Венера е това, което ценим, което обичаме. Нашите взаимоотношения, емоции, пари и естетика в живота. Когато преминава през знака Рак, тя обръща внимание на комфорта, сигурността, семейството и дома. През следващите седмици тези теми ще станат много важни за нас.

Това ще е и добро време да се приближите към партньора си и да възстановите чувството на доверие и интимност.

Ако Венера в астралната ви карта се намира в Рак, то вие ще имате възвръщане на Венера, а това е едно ново начало по темите - любов, красота, лични ценности.

Ето и аспектите, които тя ще образува през този свой транзит:

  1. 16.07 - опозиция с ретроградния Сатурн, който е в Козирог. Известни разочарования и повече отговорности могат да ни сполетят. Също и чувство за неудовлетвореност или самота.
  2. 18.07 - тригон с ретроградния Нептун, който е в Риби. Романтика, интуиция и нежни мечти ще витаят из въздуха.
  3. 20.07 - опозиция с ретроградния Плутон, който е в Козирог /в 21 градус на знаците/. Това е аспекта на “ фаталната жена”. Плутон е планета на властта, а Венера на любовта. Венера следва сърцето, а не главата. Този аспект между двете планети ще покаже напрежението между това, което искаме и това, което е възможно!
  4. 24.07 - съвпад с ретроградния Меркурий в Рак. Партньорства от миналото могат да излезнат на преден план и да бъдат дискутирани отново вече отминали ситуации...

Както се вижда, голяма гама от емоции ни очакват!

В сантиментални, дълбоки води ще се потопи Венера през тези около четири седмици. От вас зависи, дали да приемете, че не можете да имате всичко, което искате - или да изберете да се борите още повече за това, което искате!

Автор: Мария Василева - астролог

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти