Венера е в Дева: ето как всяка зодия ще открие любовта през периода

планета космос венера
Снимка: Thinkstock

От 21.08.19г. до 15.09.19г. след силния и страстен, “лъвски” период на Венера - покровителка на любовта, връзките, красотата, женствеността, изкуството и парите, ще премине в разумния и практичен знак на Девата. Това ще се отрази благоприятно и на трите земни знака - Телец, Дева, Козирог.

Очаква ни време, в което внимателно и детайлно ще анализираме сферите на чувствата, партньорствата и финансите. Ще се търси съвършенството, но ще присъства и много критика. Резервирано и предпазливо ще се подхожда към взаимоотношенията. Все неща типични за Девата и хората, които имат Венера в този знак в личните си астрални карти /или силно изразена Дева в хороскопа си/.

Освен взискателност и голяма точност в дребните неща, този транзит на Венера през знака Дева ще донесе и редица обрати, защото -
около 26-27 август Венера прави тригон с ретроградния Уран, който е в Телец. А когато се засекат Любовта /Венера/ и Лудостта /Уран/ никога не се знае, какъв ще бъде крайният резултат. Хубавото е, че и двете планети са в земни знаци и това ще внесе желание за известна стабилност и прагматизъм, в иначе доста непредвидимите ситуации.

Горе-долу по същото време /около 25 август/ Венера съвпада с Марс и взаимоотношенията, партньорствата и връзките ще излязат на преден план. Ще се отворят нови възможности и пътища в тази сфера.

По време на своя транзит през знака Дева, Венера ще образува тригони първо със Сатурн, а след това и с Плутон, които са ретроградни в знака Козирог. Това ще ни накара да преразгледаме, да преосмислим, да преоткрием хармонията и красотата, като обаче се придържаме към изградените вече стереотипи. Ще имаме възможност да вникнем по-дълбоко в страстите и емоциите, които ни вълнуват и да ги структурираме.

венера планета
Снимка: Istock

Последните три дни от престоя на Венера в Дева - тя ще се движи заедно с Меркурий и двете планети едновременно ще преминат в следващия знак - Везни. Но дотогава, общувайте и обичайте в типичният за Девата стил - акуратно, хладно и разумно, въпреки многото предизвикателства!

Венера в Дева обича съвършенството в детайлите. Ако искате да се харесате на някого, уверете се, че винаги сте спретнато облечени, имате стилна прическа, чисти обувки, излъчвате приятен аромат.

Можете да привлечете противоположния пол, като се погрижите за практическите детайли: да помогнете в работата, да оказвате малки практически услуги, да се погрижите за храненето и здравето на любимия човек.

Най-вероятно е да се опознаете по време на работа, в процеса на съвместни дейности, на развлекателни мероприятия и в ситуации, в които участват домашни любимци.

А ето и къде и как знаците на зодиака могат да намерят взаимна любов през този период >>>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти