Утре Луната влиза "без курс" в Козирог: ставаме по-дистанцирани емоционално

Утре Луната влиза "без курс" в Козирог: ставаме по-дистанцирани емоционално
Снимка: Thinkstock

На 4 августв часовете от 00:38 до 03:37 българско време, Луната ще е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака – в 03:38 часа тя преминава в земния знак Козирог.

В такива дни се чувстваме по-натоварени в работата и ни връхлитат куп отговорности.

Ставаме по-дистанцирани емоционално, а реакциите ни се изострят. Но Луната в този знак ни прави по-отговорни, по-концентрирани и организирани, така че от нас зависи да протече денят по-ползотворно.

Луната в Козирог ще оказва по-дисхармонично влияние върху емоционалното състояние на родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада.

Луната е в неблагоприятен аспект с Венера в Рак и на този ден най-внимателни трябва да бъдете във финансовите дела и в партньорските взаимоотношения. Денят не е добър за капиталовложения.

Не харчете излишно пари в желанието си да компенсирате проблеми в интимните отношения или поради липсата на такива в момента.

В работата може да не получите очакваното одобрение на идеите ви от страна колегите или шефа. Но има и такива дни. Въздържайте се да давате оценка на другите.

Денят се очертава по-спокоен и ползотворен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Снимка: Thinkstock

Луната за вас е активирала на този ден един чудесен аспект с Меркурий в Дева. Ще се радвате на полезни и ползотворни контакти. Ще получавате подкрепа от страна на околните за реализацията на ваши идеи, носещи възможност за успех в бъдещ план.

Мисленето ви ще бъде практично, концентрацията ви добра и това е знак за добра резултатност. Добър ден за вас за участия в изпити и конкурси, за интелектуални дейности, за уреждане на документация или за търговски сделки.

На 4 август не се препоръчват операции на костите, ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби.

Снимка: Thinkstock

>>> За още полезни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти